Nyårslista

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Sett delfiner samt en val, varit med och startat upp en festival och gick på min första riktiga konsert 
 
 
Har du några nyårslöften?
Inga större, ska väl ta tag i träningen igen hade jag tänkt mig, fortsätta vara trevlig mot folk, för det skadar ju inte.


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, ingen

Vilka länder besökte du?
Som jag sa tidigare Azorerna, men även en liten visit till Norge skulle jag tro.

 
Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas?
Alltid och alltid, kommer att minnas resan till Azorerna, mitt förhållande tillsammans med Sebastian och alla roliga kvällar tillsammans med mina tjejkompisar skulle jag tro! Och sist inte minst att jag fick se One Direction i Stockholm
 
Största misstaget?
Att lita på folk som inte förtjänar det, men man lär sig av sina misstag ellerhur?


Bästa köpet?
Oj, vad kan det vara? Jag har inte köpt något större detta året, kanske mina vita converse eller någonting?

Vad spenderade du mest pengar på?
Mat skulle jag tro, iallafall i perioder då tjejgänget ska käka en massa
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja massor, mysiga sommarkvällar, One Direction konserten, nya relationer och massa annat


Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2013?
Förmodligen några av One Directions låtar, Avici - Wake me up och lite sådana låtar

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare skulle jag säga!
 
Vad önskar du att du gjort mer?
Varit ute och umgåtts med vänner!

Favoritprogram på TV?
Tonårsbossen, helt klart

Vad gjorde du på din födelsedag 2013?
Åkte hem från skolan tidigare eftersom jag inte orkade komma hem vid halv sex på min födelsedag, firade min födelsedag tillsammans med min familj och Viktoria. 

27-29 december

Hej på er! 
Hoppas alla har haft en bra ledighet, det har jag haft hitills iallafall.

I fredags åkte jag och familjen till Överby för att kolla in mellandags rean, det ända jag fick med mig var ett nagellacksborttagningsmedel från Apoteket och en eyeliner från Kicks. Hittade absolut ingenting. Men jag fick träffa en efterlängtad vän, så åkte inte dit i onödan. Det var Julia jag träffade såklart. Jag fick även thaimat och det var väldigt gott, namnam. Efter Överby-trippen hämtade vi upp Sebbe hemma hos honom och han följde med oss hem. Väl hemma fick jag min julklapp av honom, ett jättefint armband från Glitter! Av hans mamma och styvpappa fick jag även en I love mango & papaya duschgel, som doftar ljuvligt! Vi kollade på Breaking Bad när det närmade sig kvällen och 80 minuter av första Hobbit filmen tillsammans med min syster.
 
I går kom även Viktoria hit vid två tiden och vi bytte julklappar. Av henne fick jag finnmedel, lip colour pot från Cailyn, badkit och ett halsband, jättefina presenter! Orkade dock inte fota allting då min kamera dog.. Pojkvännen min stod för middagen och det blev lite av en succé! Han gjorde i ordning wokade grönsaker och nudlar, vi har aldrig ätit det hemma så det var verkligen gott. Viktoria färgade mitt hår, och det blev rätt bra, känns lite ovant med så mörkt hår då jag inte har haft riktigt mörkt på två år..Viktoria åkte hem vid sju tiden och innan de spelade vi lite skitgubbe. När Viktoria hade åkt la vi oss i sängen och kollade på fler avsnitt av Breaking Bad och kollade även på Stjärnorna på slottet tillsammans med min familj. 
 
Idag vaknade jag vid elva tiden medans Sebbe vaknade vid halv ett, sömntutan. VI gick upp och käkade frukost, efter frukosten kollade vi på Breaking Bad (haha) och sedan tog vi en tripp till Bloms för att se om de hade några snygga klänningar. Jag är så sugen på att köpa en ny klänning även om jag har en ny klänning som jag lika gärna kan använda, haha. Men hittade ingenting så kommer bli den ny/gamla klänningen från Azorerna ändå. Sebbe åkte hem vid halv fyra och efter han åkte har det inte hänt så mycket, kollar just nu på hockeyn, Sverige - Norge, Sverige leder just nu 9-0 och återstår fyra minuter kvar, haha sjuka siffror. 

God jul och god fortsättning på er!

God jul! Hoppas ni har haft en lika trevlig jul som jag har haft.

På julafton väckte pappa mig vid nio och vi öppnade några få julklappar som vi alltid gör! 
Vid halv två kom morfar, farfar och Marita hit. Vi åt middag vid två tiden så att jag och Emma skulle hinna se Kalle Ankas jul. Förövrigt var det jättegott, för den som undrade om det var gott! Efter Kalle Ankas jul så öppnade vi resten av julklapparna och jag tänkte dela med mig av vad jag fick till er! 




Bild ett: Sjutton olika nagellack
Fyra stycken nagelfilar 
En nagelpenna
Christina Aguilera parfym
Katy Perry - Killer Queen bodylotion
Derma V10 - Strawberry body butter

Bild två: 2700 kronor
En blomma i tomte kruka
Chokladdoftande ljus
Anthon Berg - Marsipankakor med jordgubbsfyllning
Nysilver teskedar som tillhörde min gammelfarmor Astrid

Bild tre: Almanacka
Astrologi bok över fiskarnas år
Receptförvaring
Kalender över 2014 med manliga kändisar (ONE DIRECTION ÄR I MARS!!!!)
Absolut Music 71 
One Direction pennor, stickers och block
Övningskörningsskylt

Bild fyra: Poster med London 
Englands sängkläder 
Amerikansk-flagg pläd
Tre par trosor
En svart tröja

Det var mina julklappar i år och jag är supernöjd! 

Igår på juldagen var vi i Ingribyn (där jag bodde innan) och hade släktkalas med släkten på pappas sida.
Vi var runt trettio personer så det var väldigt varmt! Men det var jättetrevligt, träffade alla mina sysslingar som jag känner till på pappas sida, min yngsta kusin samt en av mina farbröder. God mat var det också, fanns så mycket att välja på att man nästan blev mättad av att se på det! Vi kom hem runt elva tiden skulle jag tro och jag somnade vid halv två. 

Idag har jag kollat på tre avsnitt av Vänner, två avnistt av första säsongen på American horror story och ett avsnitt av Breaking bad, jag har så bra smak på serier, gosh. Följer sex stycken olika serier tror jag och det går hur bra som helst, finns alltid någonting att kolla på! Just nu väntar jag på American horrorstory, The walking dead och Degrassis nya avsnitt men medans kollar jag på gamla serier, perf!
 

Julen närmar sig och jag har redan fått ett fint paket

Hej på er allesammans, jag är ledsen men jag har inte haft tid att blogga! 
Och inte haft någon lust att fortsätta på den där listan heller, den kändes ganska meningslös att ingen riktigt brydde sig om den, hehe. 

Som vanligt ska jag sammanfatta mina dagar sen senast jag bloggade.

Torsdags : Pluggade som en idiot på min essä (fortfarande inte klar)  

Fredags : Julavslutning i skolan, åt massa godsaker och hade julklappslek hemma hos Emma med tjejerna. Jag fick en dinosaurie av Linnéa som nu sitter i våran gran.
Bilden är snodd från Lovisa


Lördags : Fick äntligen träffa min prins (som förövrigt är mitt fina paket) vi kollade på tre avsnitt av Breaking Bad OCH THIS IS US (!!!!!!!!) alltså One Directions film. Eftersom jag är halvdålig (helt egentligen) så somnade vi rätt tidigt. 
Att bli bra på bild är inte riktigt min grej...
 
Igår : Jag vaknade vid tjugo över nio pratade med Viktoria i telefon i en timma och väckte sedan Sebastian som jag tyckte kunde gå upp då. Sedan gick jag och duschade och sedan hämtade Sebastians pappa honom och hämtade mig senare. Så jag följde med honom hem alltså, när vi väl kom hem till honom så spelade vi en massa kortspel (byggare Bob lotto, UNO, skippo, skitgubbe, finns i sjön) och jag vann 75% av spelen, jag är hur bra som helst helt enkelt! 

Idag : Blev väckt vid kvart över åtta, gick upp och drack kaffe, vid tio åkte jag och Camilla in till Mellerud och utförde ärenden. Kom hem vid tolv och då ''vilade'' jag fram tills jag och mamma åkte ut i kaoset för att handla. Efter maten gjorde jag knäck, de blev jättegoda och nu ska jag spela Bingo med min familj, kalajs!

 
 

''Berätta om en ikonisk/historisk person som inspirerar dig''

En ikon som inspirerar mig just nu är Cara Delevingne, hennes stil är helt underbar.

Öronmat 2013





Årets Öronmat, jag bara älskar Öronmat, varför vet jag inte men det är bara så det är.
Det är bland de största som händer här i Mellerud, heheh.
 
 
 
 
 

''Berätta om din favorit maträtt, bästa köpet i ditt liv och hur du skulle vilja se ut om du fick drömma''

Eftersom jag inte har haft tid att uppdatera denna listan så får jag ta tre stycken i ett och samma inlägg, jag är ledsen över detta men har inte haft ork till det, hehe.

''Berätta om din favorit maträtt'' 
Min absoluta favorit måltid är asiatiskmat, jag vet inte varför men det är ju så otroligt gott! 
Jag åt det i lördags på Etage - Överby, jättegott var det, tog två omgångar bara för att det var så gott! 
Förövrigt har jag ätit mycket asiatiskt det senaste, min syster har gjort tre-fyra stycken thaigrytor, ätit thaimat med mina tjejer samt med mina pojkvän x 2, mums!
 
''Berätta om bästa köpet i ditt liv''
Det är onekligen min älskade systemkamera, även om den börjar bli gammal nu.
Men jag har haft så mycket användning av den och den har/är väldigt rolig att handskas med. 
Den har varit utomlands, på tjejkvällar, på olika utflykter och annat roligt, så den är lite bortskämd! 
Men om man får klassa resor som mamma och pappa har betalat så räknar jag inte det här också, Kreta och Azorerna var helt fantastiskt och framför allt Azorerna.
 
''Berätta om hur du skulle vilja se ut om du fick drömma''
Om jag fick drömma helt fritt skulle jag onekligen vara betydligt längre, inte jättelång men normal-lång. 156 är lite kort, 10 cm längre hade varit betydligt mer trevligt. Hade förmodligen fortfarande velat ha långt hår, men i en annan nyans som typ mörkbrun eller liknande, perfekta ögonbryn som inte ser tillgjorda ut, lite fräknar på sommaren, vältränad mage, lår och armar samt större fötter så jag kan ha andra skor än barnskor.
Typ såhär vill jag se ut:
 

Party hard estet style

Haha fick nyss syn på denna , för två veckor sedan bad några treor oss att vara med i deras video, man ser mig ett par gånger och det var ingen bra outfit dag, dessutom jättejättejättevarmt.


Julmys i Göteborg

Igår åkte jag och mina sex favoriter till Göteborg för att få lite julkänsla. 
Vi hade jättetrevligt tillsammans och det var jättekul! 

När vi först kom till Göteborg begav vi oss till Haga för att gå på den årliga julmarknaden som hålls där.
Det var väldigt mycket folk och de flesta stånden var matbaserade, men det var roligt! 


Efter Haga blev vi hungriga och letade efter någon stans att äta, eftersom det var så mycket folk överallt var inte det de lättaste, men tillslut fick vi ett bord på Kosmos som var en liten trevlig restaurang. Med otroligt god mat! 
Jag och Linnéa beställde en clubsandwich och den var helt galet god! 


Efter lite mat i magen begav vi oss till Liseberg ett par timmar och strosade runt där, vi klappade djur, åt kanderade äpplen, brända mandlar drack björk saft och var ständigt mätta. Vi lekta lite i kanin landet också bara för det var kul.


Sist men inte minst stod vi och kollade på musik hjälpen, givetvis hade vi varit där några gånger tidigare under dagen men denna gången stannade vi riktigt länge, vi hann se Oskar Linnros framträdande och när de gick ut, vi hade en jättebra utsikt och det var hur skönt som helst eftersom jag inte gillar folkmassor. Vi alla skänkte lite pengar också tror jag, det kändes riktigt bra!
 

Några av dessa bilderna har jag snott av Lovisa!
 
 
 

''Berätta om din stil för ett år sedan''

Förra året var min stil ganska lik den jag har i år, jag vågar klä mig mer som jag vill i år än förra året, det är väl den enda skillnaden. Som ni kanske förstår är det rätt svårt att inte bli dömd när man bor i en litan stad. Men nu klär jag mig precis hur jag vill och bryr mig inte riktigt om vad folk tycker.

Fyra bilder från mig 2012, ordningen ser knasig ut men de ville inte fungera idag, ni får helt enkelt acceptera hur det ser ut.
 
 
 
 

''Berätta om ett minne från din uppväxt''

Jag minns när jag var mindre så ville jag vara precis Ronja Rövardotter, det var min favorit av Astrids figurer! 
Jag kom att tänka på det nu när jag sitter här och kollar på Ronja Rövardotter så att säga. 
Finns vissa likheter mellan oss kan man säga, käraste Ronja! 

Fotolektion


 
 
 
 
 

Ett vanligt inlägg

Hej på er! Det har inte kommit in ett vanligt inlägg nu på ett tag eftersom jag inte har gjort så mycket mer än att plugga, ni anar inte hur mycket plugg jag har just nu. Men har precis gjort klart mitt historie tal som jag ska hålla imorgon och i onsdags höll jag ett tal om en fantastisk bok jag har läst, kommer tips om den här! Och eftersom jag inte tycker om att läsa kan ni ju bara tänka er hur bra den är! 

Igår var jag i Göteborg tillsammans med Tora för att vi skulle på möte, det var fullt av folk utanför musikhjälpen så vi orkade verkligen inte gå dit plus tiden var knapp. Kom hem strax innan tio och jag somnade strax efter det. 

Idag vaknade jag vid halv nio och duschade efter det, när klockan närmade sig tio gick jag upp på köpingen för att skaffa Öronmats biljetter bland annat, sedan hade jag möte där en spännande överraskning väntade! Sedan bjöd morfar på lunch efter det var det bara att bege mig till skolan. Då hade jag engelska och gympa, på gympan höll jag och några utav brudarna på och tränade inne på gymmet, jag hann att jogga 15 minuter på löpbandet och 5 minuter på crosstrainern. Innan vi fick bege oss till gymmet kollade vi på en konditions film därför hade vi bara 20 minuter kvar av lektionen för den som undrade.

 

''Berätta om musik som inspirerar dig''

Nästan allting jag lyssnar på just nu är One Direction på grund av de har släppt ett nytt album.
Deras låtar hjälper mig när jag mår dåligt men det finns ingen direkt musik jag inspireras utav tror jag. 
Visst kan jag få för mig att fota nått särskilt när jag hör en låt eller liknande, men jag vet inte.

 

''Berätta om det fulaste du vet''

Vad klassas egentligen som fult?
Jag menar vissa klädesplagg eller mönster kan jag tycka är fult men samtidigt finns det ju någon annan som tycker om detta! Vissa hundraser eller kattraser (som naken hund eller katt) kan jag tycka vara fult, men det är ju alltid någon som ser en slags charm i detta. 

Just på denna punkt kan jag inte komma på någonting jag tycker är fult förutom nakenhundar och katter.


''Berätta om något som du tycker är alldeles särskilt vackert''

Den första tanken som slog mig var landskap, och framför allt landskapen på Azorerna men även vid sjön.
Jag tror inte man kan föreställa sig hur vackert det är på Azorerna förän man besöker det, det var en otroligt mäktig upplevelse! Här kommer några bilder som jag tycker är väldigt fina, alla foton är tagna av mig.
De två första är tagna på Vänern, den tredje är vid ett tjärn här i Mellerud och de tre sista är tagna på Azorerna.



 
 
 
 

''Berätta om din stil när du var 15 år''

När jag var 15 år var jag i mitten utav min fjortisperiod skulle jag väl säga.
Jag gick ständigt i urringat och hade snedlugg som alla andra, använde mig av eyeliner gjorde jag då och då också. Kan inte påstå att min stil har förändrats så brutalt mycket men den har mognat och blivit mer vuxen.

Här kommer några bilder från 2011 som jag hittade här på bloggen.

 


Hittade även två stycken extremt fula videos, hahah enjoy.
Youtubeklippet måste ses på youtube.

Lucia firande alá Mellerud


 

''Berätta om ett klädesplagg som du minns från din barndom''

Det första klädesplagget som kommer upp i mitt huvud är en rosa t-shirt från Gotland med två stycken igelkottar på som jag och min syster fick var sin av våran farfar. Jag vet inte varför just den kommer upp i mitt huvud men eftersom den var först tog jag den. Rotade bland mina bilder på facebook och hittade den. Det komiska är att mössan jag har på mig var min andra tanke, eftersom den är så ful.

Ursäkta mig för den dåliga kvalitén på bilden.

''Berätta om en person som har betytt mycket för dig''

Detta är en jättesvår fråga eftersom det finns så många som har betytt så mycket för mig.
Att min familj har betytt mycket för mig är givet även så mina närmaste vänner. Dessa personer har jag hela mitt liv att tacka för, det är först nu när man tänker efter hur mycket de faktiskt gör för en.

Men för att få fram någon specifik person i detta får jag säga Sebastian, han har varit med mig i så mycket under så kort tid. Han var med mig när jag opererades och då hade vi bara varit tillsammans i två månader, det betydde hur mycket som helst för mig och det är han medveten om. Han kom även och överraskade mig efter att ha varit i Norge ett par veckor, det var en jättefin överraskning! Som de flesta personerna som är i ett förhållande kan känna igen sig i är att den man älskar kan ändra på ens humör rakt upp och ned, varför det är så har jag ingen aning om!
Och nu återstår det bara två veckor kvar av hans praktik, ska bli så skönt att få hem honom! 

Att jag just valde honom betyder inte att mina vänner eller min familj betyder mindre, men det är svårt att just välja en kompis ur min kompiskrets eller en familjemedlem! 



Och anledningen till att detta inte kom upp igår var att jag inte kom in på blogg.se igår, vet inte vad det beror på men så ligger det till.
 

''Berätta om en person som inspirerar dig''

En person som inspirerar mig och min stil är Cara Delevingne. 
Cara är en fotomodell som har varit omslag på H&Ms framsida, Blumarine, Zara och Chanel.
Hon är endast 21 år och åstadkommit mycket i sitt liv, hon har till och med hunnit att date:a Harry Styles!
2012 var hon med på Victoria's Secrets modevisning.
Hon har uppmärksammats pågrund av sina mörka buskiga ögonbryn.




Är hon inte helt galet snygg?!


I love photoshop

Denna bilden är en av bilderna jag har redigerat i dag på min fina vän Lisa!
 

''Berätta om ett klädesplagg som får dig att känna dig stark''

Jag har inte bara ett klädes plagg som får mig att känna mig ''stark'' utan det är när jag har en speciell outfit på mig. Som ni ser här nere har jag sex stycken helt olika outfits från olika årstider. Men har man en street men ändå fashion outfit som har lite attityd i sig känner man sig starkare. Om inte det hjälper med bara outfiten är ett tips lite eyeliner, det är något jag inte använder hela tiden vilket gör det roligare att använda när man väl gör det!

Om man jämför de två första bilderna så ser ni på första bilden att mina ögon ser mycket ''snällare'' ut utan eyeliner och man får en ''sötare'' look. Med eyeliner får man en mer ''tuff'' look som passade otroligt bra till min frisyr och militärjacka. Frövrigt undrar jag hur jag hade klippt mig där och vad det är för färg jag änvänt mig av för det var väldigt snyggt, hehe.

 
 
 
 

''Berätta om hur du får dina kläder att hålla längre''

Har inget särskilt bra tips, jag brukar inte förstöra mina kläder så mycket. Men ska jag ha nylonstrumpor någon gång så sprejar jag strumporna med hårspray. Och om jag har stickat på mig så brukar jag undvika att ha på mig arband eller halsband eller liknande eftersom det lätt blir hål i.
 

Ett par mysiga dagar

Hej på er! Slänger in ett inlägg utöver listan, suprise! 

Igår slutade jag tjugo i två och när jag hade slutat åkte jag hem till Sebastian som ska vara hemma några dagar innan han åker sista gången till Norge innan hans praktik är slut, ÄNTLIGEN! När jag kom dit bjöd han på spaghetti med köttfärssås efter det somnade jag i soffan ett par gånger. Då passade han på att skrämma mig (omedvetet) så jag flög upp ur soffan, ops. Sedan spelade vi lite kortspel, finns i sjön, skitgubbe och UNO, var jättekul! Sedan var det dags för julkalendern, förövrigt är den jättebra så den borde alla kolla på! Sedan kollade vi på senaste avsnittet av The walking dead och till våran stora besvikelse så är det uppehåll till februari månad... :(

Idag fick jag gå upp vid sex eftersom jag började tidigt, var ganska jobbigt att gå upp så tidigt idag. Har varit extremt trött det senaste, vet inte varför men så ligger det till. När jag kom till skolan hade jag film-lektion, vi fick några scener filmade innan jag hade utvecklingssamtal, var inga problem där heller. Efter lunchen som bestod av skinksås och pasta som inte var särskilt god bad treorna på media oss att vara med i deras film. Vi fick dansa i säkert 40 minuter för att de skulle få sitt material, men det var kul iallafall, hög och bra musik, roliga människor och goa vänner. När svenskan skulle börja kom de två killarna som jag och Emma ska till Spanien tillsammans med in och frågade oss om vi kunde hjälpa till att filma. Så denna dagen har bara bestått av inspelningar och utvecklingssamtal, det har varit jättekul! Är så sjukt pepp på denna resan!!!

Efter skolan mötte jag upp Sebastian på Thai Singbar i Trollhättan för att vi skulle äta thaimat, det var jättegott och mysigt! Vid 17:20 tog jag bussen hem och var hemma 18:20 ungefär. Har hunnit kolla på julkalendern, pluggat matte, kollat på halv åtta hos mig, duschat och ätit After Eight, sjukt gott. Nu ska jag blogga klart sedan ska jag nog läsa lite i min bok eftersom den ska vara klar tills nästa måndag.

Våran första bild tillsammans, jag tycker att den är charmig och är inte säker på att ni har sett den innan heheh.
 

''Berätta om vad du önskar dig i julklapp''

I år är min lista väldigt kort, Victoria Secret bodymist, yankee candle ljus, almanacka, urbanears, mascara, pengar och kläder. Inga särskilt dyra presenter då jag har det mesta jag vill ha för tillfället. 
 

''Berätta om vad du har på dig idag''

Idag valde jag att ta på mig ett par blåa jeansleggings från Bloms i Mellerud, ett mönstrat linne i lila, svart, vitt och turkos från Gina Tricot och även en svart cardigan från Bikbok över detta. Ni får nöja er med en webcam-bild då jag sitter i skolan och inte har tid för att blogga mer idag (tror jag). 
 



En lista fram till jul


Hittade en lista på Lovisas blogg som höll på fram tills julafton och denna har jag inte sett på någon annans blogg innan och antar att den är ny, så jag tänkte göra denna fram till jul så kommer (förmodligen) ett inlägg in varje dag!

1. Berätta om din stil.
2. Berätta om vad du har på dig idag.
3. Berätta om vad du önskar dig i julklapp.
4. Berätta om hur du får dina kläder att hålla längre.
5. Berätta om ett klädesplagg som får dig att känna dig stark.
6. Berätta om en person som inspirerar dig.
7. Berätta om en person som betytt mycket för dig.
8. Berätta om ett klädesplagg som du minns från din barndom.
9. Berätta om din stil när du var 15 år.
10. Berätta om någonting som du tycker är alldeles särskilt vackert.
11. Berätta om det fulaste du vet.
12. Berätta om musik som inspirerar dig.
13. Berätta om ett minne från din uppväxt.
14. Berätta om din stil för ett år sedan.
15. Berätta om din favoritmaträtt.
16. Berätta om det bästa köpet i ditt liv.
17. Berätta om hur du skulle vilja se ut om du fick drömma.
18. Berätta om en ikonisk/historisk person som inspirerar dig.
19. Berätta om ett foto som berör dig.
20. Berätta om din student.
21. Berätta om vad ‘mode’ betyder för dig.
22. Berätta om det du tycker är vackrast hos dig själv.
23. Berätta om en gång när du kände dig ensam.
24. Berätta om en gång när du kände dig älskad.

Min stil är inget särskilt skulle jag påstå. Jag tar det jag tycker ser bäst ut på mig själv, älskar att kombinera kläder på olika sätt och på så sätt komma fram till en helt ny look. Jag tycker det är viktigt att man trivs i kläderna man bär på och att de är bekväma.

Mina överdelar kan variera beroende på humör, kan vara stickade tröjor, basic tröjor, linnen/t-shirts och en kofta eller liknande. Är jag riktigt på humör använder jag gärna ett halsband, men det händer inte så ofta.

Ned till har jag sällan jeans på mig, då jag inte tycker att jag passar i det eftersom jeans ALLTID är för långa för mig och ''korvar'' sig i benvecket. Har oftast svarta tights eller svarta nylonstrumpor med cykelbyxor under.

På fötterna har jag just nu ett bar kängor som jag försöker att gilla. Hatar att ha små fötter (strl. 33-35). Men när det inte är vinter använder jag ALLTID converse. Har ägt fyra stycken par och jag bara ÄLSKAR dom!

Vet inte vad jag ska kalla min stil, har väl ganska bekväm stil.




Några av 2013's outfits.
 
 

Första december tvåtusentretton

Julmusiken har varit påslagen hela dagen, vaknade till och med till den. 
Har varit nere i källaren och plockat fram adventsljusstakar och vikit tvätt tillsammans med mamma.
Ingen händelsefull dag direkt. 

Det slog mig att allting närmar sig med stora kliv, detta året har gått otroligt fort.
Om 12 dagar är det lucia, med alla fina luciafiranden, ljus i håret samt pepparkakor och lussekatter, mums!
Om 14 dagar ska jag förmodligen på jul på Liseberg med tjejerna, det finns inget finare än massa ljus.
Det återstår bara 23 dagar kvar tills det är julafton som består av julklappar och julmat.
Och sist men inte minst återstår det bara 30 dagar av detta år. Hur sjukt är inte det? 

Nästa år har jag massvis att se fram emot! 
Jag fyller 18, som resten av alla mina 96-vänner. 
Jag får dricka alkohol lagligt, tjäna mer på sommarjobb, mer ansvar och så mycket mer. 
Återstår bara 101 dagar tills denna dagen kommer och det känns helt ofattbart!

Idag fick jag öppna första luckan på adventskalendern och julkalendern börjar ju idag.
Har inte hunnit kolla på det ännu men ska göra det senare hade jag tänkt mig. Ska bli roligt att kolla på! 
Adventkalender och julkalendern är någonting man ALDRIG blir för gammal för.

Nyårsafton förra året