3 bra dagar

Tisdag: Under dagen gjorde jag ingenting särskilt, städade lite och sånt. Vid tio på kvällen körde pappa mig till Sebastian och jag var där runt elva tiden, vi somnade ganska snabbt men fick iallafall en timma tillsammans på våran 3 månaders dag (JA DET ÄR SANT 3 MÅNADER SOM HAR GÅT ULTRAMEGAJÄTTESNABBT). 
 
Igår/onsdag: Vaknade vid 8 tiden men låg och drog oss till 9 tiden, då vi gick upp och käkade frukost.
Sedan bar det vidare till Vänersborg där Sebbe skulle klippa sig (som förövrig blev mycket bättre än vad jag vågade tro) och till banken för att få en bankdosa, nu är han officiellt vuxen och jag har bara 132 dagar kvar!
Sen åkte vi vidare till Trollhättan och först MÅG där vi hämtade hans kockkläder, vi åkte även till Överby för att de skulle ha skor, någonting jag inte kommer hitta så länge jag lever.. Iallafall inga par som inte är converse.
Sedan åkte vi och handlade mat och sist men inte minst till hans mormor och morfar för att hämta en resväska. När vi kom hem åt vi geishakakor, drack kaffe och väntade på lunch som Sebbe lagade, det bjöds på spaghetti och italiensk köttfärssås.

Vid tre tiden åkte vi och hämtade Axel och Linnea och ännu en gång vidare till Trollhättan för att bowla på Buddy's. Pinsamt nog fick jag ha 32:or på skorna, kan ha varit det pinsammaste på länge då de var lite stora. Jag förlorade ganska stort och behövde staket för att skrapa ihop lite poäng, haha! Fick 91 medans de andra fick 120+ hehe.. Axel vann iallafall, sedan kom Linnea, Sebbe och jag. Efter bowlingen gick vi till Thaising bar för käka, god mat var det iallafall! Efter det tog vi en promenad längs kanalen och satte oss på värme bänkarna där efter. Vid kvart i sju var det dags för mig att dra mig hem, kan varit det svåraste hejdå jag någonsin har gjort. Som de flesta kanske vet ska Sebbe praktisera i Norge i 7 veckor och hur länge jag än hade förberett mig på detta så tog det lika hårt på mig ändå. Men som sagt, det är ju inte slut och vi ses ju igen om några veckor! 

Idag: Vaknade vid 6:50, klarvaken och gick upp 20 minuter senare, kollat på tv hela morgonen och även tagit en dusch. Ska snart även packa för idag bär det av till Dalarna och Falun, vi åker vid 14 ungefär. Har inte riktigt bestämt mig vad jag ska ha med mig ännu, men en sak som är säker är iallafall min andra halva (om man bortser från Sebastian, romantisk jag var nu), min bebis, min favoritpryl - min systemkamera! Vet inte hur bloggningen kommer att bli dessa dagar jag är i Falun men blir det inget där har jag iallafall någonting att berätta när jag kommer hem! 

Ledsen att jag inte har några bilder, men jag var den enda som inte fotade när vi var ute och bowlade, hehe - typical me.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback