Torsdagar är lååååånga

God kväll kära bloggläsare, har varit dålig på att blogga fast jag har startat upp den igen! 
Men tänkte berätta lite snabbt om min vecka hittills! 

Måndag: Måndagen började med engelska som vanligt, sedan filmade jag, Lovisa och Emma lite grann. Vet inte om vi ska ha den filmen ännu men hoppas på det så jag kan få färga mitt hår snart. Eftersom det var äcklig skolmat i skolan så, jag, Lisa och Linnéa bestämde oss för att käka Sibyllaburgare i sofforna uppe på media istället.

Tisdag: Tisdagen började med religionskunskap och jag var så otroligt trött att jag var tvungen att anteckna genom hela lektionen för att inte somna eller liknande, för hade jag somnat hade jag varit dåsig resten utav dagen! Sedan jobbade jag och tjejerna i min grupp på gymnasiearbetet. Vi har bestämt oss för att göra ett barnprogram, mer än så vill jag inte spoila! Efter att ha suttit en stund med gymnasiearbetet åkte jag och Elin till Överby för att kika lite! Och jag fick med mig en gosig tröja hem! 

Onsdag/igår: Även denna dag började med engelska, jag känner mig väldigt skoltrött eftersom vi har redan 4 stycken arbeten igång om man räknar bort filmen, isådanafall har vi 7. Efter att ha diskuterat gymnasiearbetet med våran lärare åkte vi hem till Elin för att filma det sista till våran kärleksfilm. Vi hade det jättekul och satt och skrek på varandra, haha!

Torsdag/idag: Idag började dagen med filmproduktion, jag och Elin x2 la in filmerna på datorn och medans de skulle tankas in satte vi oss i sminklougen och lockade håret samt sminkade oss, jättemys! Det tog 45 minuter, vi kom tillbaka för att se om det var färdigt men icke sa nicke det var det verkligen inte! Vi satt ytterligare 1 timma innan vi kunde börja redigera filmen. Sedan hade vi småtråkiga lektioner som svenska och samhäll. Men vi avslutade dagen med någonting roligt iallafall, estetisk kommunikation, det har inte jag varit med på innan! När skolan slutade hämtade Madde mig och Elin x2 och körde oss till Vänersborg och nu sitter jag här och gör allt för att slippa att plugga. GUD VAD JAG ÄR TRÖTT!!!

Känner mig lite såhär.. (juste våran nyaste fmailjemedlem Nea)
 

I'm back!

Hallojsan! 
Tog en ''liten'' paus på 5 månader men nu är jag tillbaka igen med en fungerande dator och nya saker att berätta om!

Tänkte börja med en ''lära känna'' lista om mig med tanke på att jag nästan varit borta i ett halvår och en heldel hinner att förändras på några månader så här kommer den! 

SAKER JAG TYCKER OM 
Jag älskar att umgås med mina vänner, min pojkvän och min familj, behövs inte göras något speciellt utan bara att ses kan vara gott för själen. Jag tycker även om att hitta på spontana saker, som spontana utgångar med mina vänner till exempel. Och sist men inte minst ÄLSKAR jag att resa! Vill överallt med en gång och finns ingenting som kan hindra mig om jag får chansen. För vem älskar inte att träffa nya människor? Se en ny miljö? Och bara släppa vardagen för en stund?

 
Bilden under är tagen i Spanien där jag och tre andra från Trollhättan träffade dessa underbara människor från olika länder.

 

SAKER JAG VILL GÖRA I FRAMTIDEN
Först och främst vill jag få ett jobb så jag kan flytta hem ifrån och inreda min egna lägenget. Sedan vill jag flytta och jobba utomlands, som reseledare eller kanske som volontär. Jag vill resa en massvis innan jag bildar familj och stadgar mig. Sedan vill jag såklart gifta mig med den jag älskar, skaffa barn och flytta till ett trivsamt hem.

SAKER JAG TYCKER MINDRE OM
Jag avskyr fisk och skaldjur, av oklar anledning - klarar bara inte av det. Jag gillar inte heller människor som bryter löften, när det inte blir som planerat och inte heller folk som skryter.

 


HUR JAG BESKRIVER MIG SJÄLV
Jag bryr mig mer om andra människor än vad jag bryr mig om mig själv, sätter deras behov före mina. Jag älskar att sprida glädje och är någonting jag försöker göra så gott det går. Jag är väldigt noga med mitt skolarbete och är det grupparbete är jag en av dem som arbetar mest bara för att få det som jag själv vill.

PLATSER JAG TRIVS ATT VARA PÅ
Som ni förmodligen har förstått så älskar jag att vara utomlands och mitt absoluta favoritställe hitills är Azorerna som är en ö som tillhör Portugal. Annars trivs jag väldigt bra hemma, på ställen där det inte är allt för mycker människor. Jag älskar även att åka ut med båten, det är så stillsamt att bara sitta ensam i fören och kolla ut över vattnet.

På bilden nedan ser ni en vy av en del av Azorerna
 
VAD JAG ÄR RÄDD FÖR
Jag är livrädd för ormar och delvis får. Jag är även rädd för att svika människor eller att inte räcka till.

VAD JAG SER FRAM EMOT
Att åka på Ed Sheeran med mina tjejer i November, min student + studentresa samt balen. Att klä mig fint och att känna mig fin.

SAKER JAG SAKNAR
Jag saknar att spela fotboll, det var någonting jag älskade men nu har jag ingen tid för det alls. Jag saknar även att vara utomlands om någon har missat det. Jag saknar även den goa känslan man har under hösten med ljus, latte och kompismys! 

En latte från Strandgatan i Trollhättan förra hösten