Resumé av vad jag har gjort sedan jag senast var aktiv.

Sedan jag bloggade senast har jag blandannat hunnit besöka Norge två gånger och har även påbörjat min sista termin på gymnasiet. Jag har hunnit avslutat mitt gymnasiearbete och väntar ivirigt på betygsättningen av den. Vi har även påbörjat ett nytt projekt inom tv-produktion och är i full gång och planerar.

Geilo - Norge
Som sagt, jag har hunnit besöka denna skidort två gånger sen jag senast var aktiv, vad är anledningen tro?
Jo min pojkvän befinner sig där och jag tar varje chans jag får för att kunna träffa honom. 

Vad har jag har gjort i Norge då?
Jag har blivit bortskämd med restaurangmat, åkt runt och kollat på de mäktiga och vackra bergskullarna och inhandlat alkohol på systemet för första gången i mitt liv, och jag är inte ens 19 år ännu - wow!
Har även haft chansen att samla ihop mig efter det jobbiga slutet av gymnasiearbetet samt pluggat lite i lugn och ro.


Sista terminen på gymnasiet
Ja, nu är det bara 98 dagar kvar på gymnasiet och det har gått med världens fart!
Gymnasiearbetet är färdigt och väntar nu bara på en utvärdering på den, och det är så skönt att äntligen vara klar!
Tror att alla i ES3A går med en längtan i hjärtat efter att ta studenten, vi har börjat leta studentflak och vi som ska på studentresa, riktigt längtar ner till Kos och den grekiska kulturen!


Sista arbetet någonsin inom film och - tvproduktion
Känns lite sorgligt att vi aldrig kommer ha tv-produktion mer, men det ger även en press att det ska bli så bra som möjligt!

Våran idé för denna gången är en gameshow med frågor inspirerade av estetlinjerna som finns, notera att vi till och med har fått sponsrade priser. Vi har även fått in tapeter och ska tapetsera väggarna, och vi hoppas på att detta blir det bästa vi har gjort! Det som jag tycker är det roligaste är att alla som har film och - tvproduktion gör ett projekt tillsammans, det är första gången faktiskt!

Vill avsluta detta inlägg med att jag i januari fick hem min studentmössa! 



100 dagar till studenten!

Hej alla fans! 

Skämt åsido, tänkte att det var dags för ett inlägg eftersom idag pratades det väldigt mycket om min blogg!

Iallafall, idag är det 100 dagar kvar tills jag tar studenten, det känns så overkligt helt plötsligt! Det känns som det bara var någon vecka sedan jag började första året på gymnasiet och satte mig på en västtrafiksbuss till Trollhättan för första gången. 


Tänkte att jag gör en liten resumé på vad jag har gjort i ett nytt inlägg, jag lovar er att uppdatera er med det bästa jag har!