En helg fylld av upplevelser!

Hejsan svejsan!
Här ligger jag i min nybäddade säng och  ska alldeles strax fortsätta läsa ur min lånade deckarroman. Är precis hemkommen från Dals Rostock där jag, mamma och pappa satt i OK stugan och löste tipspromenad, det blåste alldeles för mycket för att gå ut och gå så vi satte oss vid ett bord nära brasan och svarade på frågorna istället. Slutade med att pappa och jag fick sju rätt av tolv och mamma fick nio rätt.

I fredags kom några tjejer från klassen hit för att fira att jag har fyllt år och vi gick till vågen för att äta och dricka gott! 
Jag tog en grekisk kycklingfilé och blev väldigt nöjd med mitt val! Bilden tog Lovisa.

Lisa och Linnéa var två gulliga själar som hade köpt presenter till mig, här ser ni vad jag fick av världens sötaste tjejer!

Vid nio tiden kanske klockan var bar det mot Trollhättan igen där jag och några av tjejerna gick ut på Lipz och dansade till natten trädde fram! Jag somnade runt tre tiden i Lisas gästrum och var hur gott som helst att äntligen få sova!

Vid niotiden på lördagsmorgonen ringde mamma och väckte mig eftersom vi skulle till Göteborg på turist och resemässan. Jag och Lisa tog en lång härlig frukost med te, mackor och yoghurt! Sedan skulle jag åka i väg igen!

Väl på TUR mässan var det massvis utav människor och det fanns så himla mycket att gå runt och titta på. Dessutom fanns det massvis av saker som de delade ut för att marknadsföra deras namn, fick ett par flip-flops och två tygkassar med mig hem. Jag kladdade även på en vägg där man skulle fylla i vad nästa resa bar åt. Efter mässan så åkte jag, mamma och pappa vidare till Frölunda Torg för att kila lite i affärer, vi hittade ingenting så vi bestämde oss för att fortsätta mot Haga endast för att det är så mysigt där. Väl i Haga hittade vi en Kinarestaurang där vi slog oss ner för att äta.

Klockan närmade sig fem och vi beslöt oss för att åka hemåt igen, då vi hamnar i en extremt lång bilkö på E6:an. Men efter omständigheterna gick det ganska snabbt hem ändå, vi var hemma strax efter sju och då slängde jag mig i sängen för att prata i timtal med Sebastian. 

Det är väl det som har hänt denna helgen, väldigt rolig helg får jag säga! Det var skönt att ladda batterierna lite inför en hektisk vecka med essäinlämning, samhällsprov och högskoleprov! Usch, har fasat för denna veckan!

Nu säger jag och Busan hejdå för nu ska vi fortsätta läsa!Födelsedagspresenter

Hej på er! 
Så det blev söndag denna veckan med, blir iallafall en lugn söndag för min del. 
Tänkt dela med mig av de presenter jag fick i torsdags och igår i detta inlägget. 

The body shop - mango body butter
IDC institute -  facial mask
The body shop - mango shower gel
Estée Lauder - pleasures bloom


Sminkväska
Real techniques - foundation brush
Real techniques - blush brush 
Technic electric beauty - 12 eyeshadows
4 pads


Tulpanvas
Sockerkaksform format som ett hjärta
Guldfynd - armband med hjärtan
John Green & David Leuithan - Will Grayson, Will GraysonGina tricot - rosa kofta

Jag är så nöjd med allting! 

En lördag i mitten av mars

Hej på er!
Idag har vi haft fullt hus eftersom det har varit släktkalas här på Bergsgatan 21. Varför? Jo för jag har fyllt 19 vårar.
Dagens tårtor såg ut som följande 

Tidigare i veckan fick jag även träffa mannen i mitt liv igen, firat min födelsedag med honom och bara fått lov att umgås lite. 


Skolveckan även den var rätt lugn, jag tror att jag totalt gick i skolan 18 timmar bara, och många av timmarna var bara utfyllnad dessutom. Fick även en dag ledigt och några timmars extra sovmorgon, eftersom jag sov hemma hos Sebastian. Men har faktiskt hunnit skapa en partylista till studenten och filma vid två olika tillfällen i skolan denna veckan iallafall. 

Vad händer imorgon då? Funderar på att ta mitt pick och pack ned mot badhuset, för att ta några längder med simtag. Blir även en heldel pluggande och slappande. 

Nej nu ska jag bädda ner mig i min nybäddade säng och blunda en stund (klockan är alltså elva på kvällen, man kan inte tro att jag är en normal tonåring) imorgon kommer det upp en summering på vad jag fick roliga prylar i torsdags samt idag på släktkalaset!

Godnatt!