En lördag i mitten av mars

Hej på er!
Idag har vi haft fullt hus eftersom det har varit släktkalas här på Bergsgatan 21. Varför? Jo för jag har fyllt 19 vårar.
Dagens tårtor såg ut som följande 

Tidigare i veckan fick jag även träffa mannen i mitt liv igen, firat min födelsedag med honom och bara fått lov att umgås lite. 


Skolveckan även den var rätt lugn, jag tror att jag totalt gick i skolan 18 timmar bara, och många av timmarna var bara utfyllnad dessutom. Fick även en dag ledigt och några timmars extra sovmorgon, eftersom jag sov hemma hos Sebastian. Men har faktiskt hunnit skapa en partylista till studenten och filma vid två olika tillfällen i skolan denna veckan iallafall. 

Vad händer imorgon då? Funderar på att ta mitt pick och pack ned mot badhuset, för att ta några längder med simtag. Blir även en heldel pluggande och slappande. 

Nej nu ska jag bädda ner mig i min nybäddade säng och blunda en stund (klockan är alltså elva på kvällen, man kan inte tro att jag är en normal tonåring) imorgon kommer det upp en summering på vad jag fick roliga prylar i torsdags samt idag på släktkalaset!

Godnatt! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback