Intervju med Ellinor Mattsson - ellinoooor

Intervju med 21 åriga Ellinor som är journalist!


Kan du berätta lite om dig och ditt liv?:

Jag är 21 och bor i en liten stad vid namn Uddevalla, som ligger knappt tio mil norr om Göteborg. Jag bor i en litenliten etta tillsammans med min fina katt Tiger, som är min lilla bebis. Jag håller precis på att få ordning på mitt liv, efter flera år av kaos. Har sedan ett år tillbaka ett vikariat på en liten lokaltidning som journalist/redigerare, och trivs jävligt bra med det. Har en pojkvän sedan två år tillbaka, som jag planerar en framtid med, närmast i planerna är att bli sambos men då han pluggar på annan ort får det vänta i något år till. Förutom intresset för att skriva tycker jag även om att fota, och försöker göra det så mycket jag kan då inspirationen finns. Min allra bästa vän är min mamma, som är en helt underbar varelse, och som har hjälpt mig genom så himla mycket.

Du är ju journalist, har det alltid varit en dröm? Bra/dåliga saker med yrket? :
När jag var riktigt liten (typ tio år) ville jag bli skådespelare, men det gick inte riktigt hand i hand med min otroliga scenskräck så den planen fick läggas ner. Då insåg jag snabbt att det jag egentligen alltid velat göra är att skriva. Vad finns det då för yrken där man får nyttja detta, tänkte jag. Författare kom då upp som allra första alternativ, men få småförfattare klarar sig att försörja sig på endast sina böcker (och visst gav jag ut en bok under min gymnasietid, som projektarbete, men i en väldigt liten upplaga) då gick tanken ganska snabbt vidare till journalist. Sedan dess har det varit där mitt sikte har varit inställt.

Bra saker med mitt yrke är att man får träffa nya och spännande människor, och man lär sig alltid nya saker. Sedan är det ju att skriva jag vill hålla på med, och det är det jag får göra. Bättre blir det ju inte. Dåliga saker med att vara journalist är att man ofta kan råka ut för mindre trevliga människor i sitt arbete. Journalist klingar dåligt för folk, då många tror att det är samma som att man vill gräva upp saker att publicera, att gräva bland rykten och liknande á la se och hört. Det stämmer ju inte alltid, men tyvärr har vissa en sådan syn på yrket i sig.

Vanliga frågor du ställer som journalist?:
Det är så svårt att säga, då jag skrivit om så himla mycket olika saker. Det är allt från intervjuer med små föreningar eller lokalband till att tolka byggnadsplaner eller större händelser som att få chansen att via telefon intervjua stora kändisar. (Har bland annat fått intervjua Håkan Hellström och Lasse Brandeby, det var väldigt roligt och skitnervöst ;) ) Så frågorna varierar beroende på vad/vem man ska prata om/med. Men det finns några frågor som man när man läser till journalist får lära sig att alltid använda sig av (för att sedan böja så det passar personen/ämnet) Dessa är: Vad har hänt? Vem gjorde det? Var och när hände det? Varför hände det? Vilka konsekvenser får detta.

Vad gick du för inriktning när du gick på gymnasiet?:
Jag gick Medieprogrammet, med inriktningarna foto och textkommunikation. Innan jag började där hatade jag skolan mer än något i hela världen (dåliga erfarenheter under grundskolan) men att gå på min skola, Sinclair i Uddevalla, förändrade hela min syn. Plötsligt gick jag med elever som faktiskt ville något, och lärare som gjorde allt för att hjälpa sina elever att nå dit. Nu, två år efter att jag gått ut, saknar jag (nästan) allting med skolan.

Vad brukar du skriva om på din blogg? :
I min blogg skriver jag om min vardag. Precis så tråkig och alldaglig som den är, haha. Nej men i min blogg får man läsa om mig, min familj och mitt jobb. Dessutom skriver jag mycket om mitt mående då jag sedan många år tillbaka mått väldigt dåligt, och för ett par år sedan blev jag diagnostiserad med depression med panikångest och social fobi, något som jag kämpar med varje dag och som därför naturligtvis speglas i bloggen. Utöver detta får man en massa söta bilder på min fina kisse och min underbara systerdotter.

Har du någon riktig passion? :
Att skriva! (haha om det inte märks sedan innan) Så har det varit sedan redan i tvåan/trean när vi skulle skriva berättelser i skolan, alla andra suckade så fort ämnet kom upp, medan jag satt med färdigvässade pennor och väntade med spänning. När jag skriver släpper alla spänningar, det hjälper när jag är ledsen, peppar när jag är nere. Genom att skriva får jag ut alla känslor som finns inom mig som jag inte kan/eller vill säga högt.

Hur länge har du och din kille varit tillsammans och vad fick dig att falla för honom?:
I februari firade vi två år. Vad som fick mig att falla för honom är svårt att svara på. Vi hade känt varandra i över fem år innan vi blev tillsammans, sedan blev vi av någon anledning ovänner och pratade inte på två år och helt plötsligt skrev han på facebook till mig och jag blev bara jätteglad så fort jag insåg att det faktiskt var han. Just då var jag i ett riktigt dåligt förhållande, och han fanns där för mig och stöttade mig genom uppbrottet med honom. Plötsligt satte han in en stöt, och innan jag ens märkt det själv så hade jag massa känslor jag knappt kunde kontrollera. Om jag måste sätta fingret på något speciellt som gjorde att jag trillade dit, så var det nog hur mycket han brydde sig. Alltså hur omtänksam och snäll han var, och hur bra han var på att visa det.

Vad är det värsta och det bästa du vet? :
Oj, vilken svår fråga. Det bästa jag vet är min familj och kärleken som finns där. Det värsta får jag nog säga är alla former av svek, lögner och random elakheter.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ELLINORS BLOGG!
- Måste bara tillägga lite, har jag inte gjort på någon annan intervju men herre gud vad jag känner igen mig i henne! Som om hon beskrev mig och mitt liv! Även jag ska gå media och vill antingen bli journalist eller fotograf! Har alltid gillat och fotat och skrivit, så jag hoppas på att det är någonting jag kommer att jobba med!Ut och går med mina babes!

Nu ska jag ut och gå med Hannah och Emma! 
Denna gången tar vi med oss kameran så det kommer upp bilder senare idag! :) 

Ha en fortsatt bra eftermiddag för det ska då jag ha iallafall! 

Söt 6:åring! Såhär brun om inte värre ska jag sattsa på att bli denna sommaren!
- Så bilder det regn hela sommaren ;PpPPPpppPPPppPPPpppPPPppPPP

Take me higher, please!

God morgon Svergie, Norge och resten av världen! 
Även idag ser det ut som det blir en fin dag! 

So-prov idag, pluggade en stund med Viktoria innan vi tröttnade och bjöd in gossar som vi hoppades skulle vara sociala med oss, men ni vet hur spelnördar är right ? Men man kan inte annat än att vara kär i en gamer eller hur? ;) 

Nej men, idag ska jag vara snäll och hjälpa morfar att städa i hans lägenhet och handla lite åt honom! 
Även laga mat hemma hos oss! Bacon carbonara blir det idag, mums! Bland favoritlåtarna! 

Favorit tisshan är på! Pacman♥


Intervju med Elin Lundgren - elinlundgreen

Intervju med Elin 13 år!
elin lundgren

Kan du berätta om dig själv lite och beskriva din vardag för oss?: Jag heter Elin Maria Lundgren och är 13 år, fyller 14 till hösten. Min vardag är inte alls något speciellt, jag kommer hem vid tre, gör något och sen sitter vid datan, är väl med kompisar, osv. Jag har alltså inget speciellt för mig.

Dina hobbys just nu är?:
Hobbys och hobbybs, jag älskar att grejja med hår! Styla,pilla, asså allt typ! Men man ska inte lita på mig när jag håller i en sax direkt... Och jag funderar på att efter 9an så ska jag börja på ngt gymnasie med frisörsgrejj, i göteborg c:  Men de är långt kvar. Har väldigt lång tid att tänka på sånt.
Annars, asså jag har inget mer speciellt. Haha!

Du har precis börjat på Rådaskolan i Mellerud vad tycker du om skolan hittills?: Asså , i början verka den okej osv. Men asså ...nej! Jag tycker inte alls om de. Saknar lilla Åsen och sånt. Så himla mycket skit i mellerud. och jag tycker inte om lärarna heller, typ bah två st som är nice. 

Vad tycker du är viktigt för att du ska tycka en blogg är intressant ? : En snygg design, mycket bilder och tips om kläder,smink osv. Jag tycker de är de viktigaste faktist. Även fast min blogg inte ser ut så.

Din favorit maträtt är ? : Tacos! Alla måste gilla tacos!

Dina sommalovsplaner hur ser dom ut? : Jag ska umgås med kompisar, jag ska bada och sola och umgås med min underbara kille, och bah ta de lungt. Asså jag längtar verkligen jätte mycket till sommaren nu!

Utövar du någon sport eller är det någon sport som intresserar dig lite extra?
: Nej,inga sporter för mig. Sport är inte min grejj riktigt och har faktist aldrig varit. Något jag tycker är kul är typ basket. Volleyboll och Handboll kan vara rätt okej ibland!

Om du skulle få beskriva dig själv med en mening, vad skriver du då? :
Jaduu... åh jag vet faktist inte! Jag är en glad och nyfiken tjej typ c:

Var ute och gick med Hannah!

Kom alldeles nyss hem har gått 5 km tror jag (?) med Hannah! 
Riktigt skönt var det iallafall! Vilket väder!
Nu ska jag plugga inför SO - prov! Så blir inte mer skrivet i detta inlägg iallafall! 

Härlig motljusbild!

What a wonderful weather!

Första skoldagen efter lovet avklarad! 
Var inte så hemskt som jag trodde att det skulle vara!
Kan det bero på det underbar vädret?! 

Är 15 grader utomhus, var nästan för varmt med min nya vårjacka nu på eftermiddagen! 
Åh, riktiga vårkänslor börjar blomma inuti mig! 

Känner mig även stolt över mig själv, jag håller oftast inne mina känslor men idag tog jag till mig mod och sa precis som det var! 

Något lycklig tjej över det fina vädret!

Mys med tjejorna!

Har precis varit ute och köpt chops och dipp! 
Nu ska vi dra en film - Älska mig! En sevärd film! 

Här har ni trailern!

Intervju med Joakim Lindqvist - joakimlindqvist.

Har fått min första intervju med en pojke, härligt!


I din blogg kan man läsa sig till att du är homosexuell, var det svårt att komma ut med det och när kom du ut med det?: Ja det var ganska svårt att komma ut med det, man var ju såklart väldigt nervös och orolig över hur folk skulle reagera. Men det gick jättebra! Jag gick ut med det när jag var 15 år :)

Vad tycker du är intressant att läsa i en blogg?: Det jag gillar mest med bloggar är bilderna, det fastnar jag mest för. Sen gillar jag att läsa om mode.

Om någon kommer fram till dig på stan skulle du tycka att det var okej om hon/hon kom fram och hälsade?:
Ja, självklart, det är jättekul!

Vilka länder har du besökt?: Jag har besökt Spanien, Grekland, England Norge, Danmark och Finland.


Vart handlar du mest dina kläder?: Jag handlar mest på Asos.


Vad är dem tre bästa sakerna med din pojkvän?: Att han är hur snäll som helst. Jättesöt och en sån kille man bara kan drömma om.

Hur mycket pengar spenderar du på shopping under en månad ungefär? : Det är olika, 700-1000 kr :)

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL JOAKIMS BLOGG!

Se där ja, måndag igen!

Rätt härligt att se att halva Sverige är i skolan idag! Förutom dom som har lov förstås! 
Själv så har man ju fått två extra dagar på lovet, en rasursdag och en studiedag! Lika härligt varje gång! 

Dagen vet jag inte riktigt hur den kommer se ut, ska förmodligen vara med Hannah och min syster som vanligt! 
Så ska jag laga maten idag, inget mindre än lasagne! Ja, jag tror jag bjuder på det iallafall.. Eller köttfärssås och spaghetti.. Haha får se hur länge jag orkar stå vid maten helt enkelt!

Ska även plugga inför NO-prov imorgon och kanske inför SO-provet på onsdag också..

Nej men jag har inget mer att säga mer än att dagens intervju är nu avklarad, kommer ett inlägg om denna person vid två tiden idag! Så håll utkik, denna intervju är unik om man jämnför med dom andra! Ni kommer att förstå senare! Kramar!

Såhär snygg är jag nu, ligga? :)

Vilken chock!

Nu är den första utröstning avklarad! Julianna åkte ut, vad skönt! 
Mindre roligt var att Petronella valde att gå ut ur huset.. Världens skönsta tjej ju! 

Halva huset gråter just nu, gulligt.. Men gör änna lite ont att se någon gråta.. Även om man inte känner dom!


Sammarbete..

Är väl värt ett försök I guess! Klicka på bilden nedanför för att ta chansen och tjäna lite cash!

Vårvärmen är underbar!

God eftermiddag alla bloggläsare!

Jag har redan varit utomhus och tagit en nypa luft! Pappa har till och med tagit fram ett parutemöbler åt mig och mamma så vi kan dricka kaffe utomhus, underbart!
Är 8 grader ute, underbart! Snart är det min födelsedag också, tänk om det är sådant här väder då?! Hade varit underbart!
Njuter du av vårvärmen?
  • Ja, jätte skönt!
  • Nej, jag håller mig inomhus framför datorn.

Acepolls

More polls: gzm Create poll Billig Urlaub


Idag kommer min älskade syster hem också, har gått en hel vecka utan henne, haha jesus!
Har nästan varit för tyst hemma.. Man hör henne alltid skratta eller prata i skype så det tog ett tag innan man blev van med att det var så tyst, haha!

Idag ska jag städa mitt rum, göra tyska uppsats och njuta av vårsolen!


Trevligt kvällsprat på skype!

Sitter just nu och pratar med Viktoria, Emil och Viktor! Mycket trevligt! 
Pojkarna sitter och spelar.. Jag skriver massa random saker till random personer alltså allmänt random..
Viktoria.. Är tyst.. Hohoho.. Jag med egentligen.. Men låter sm jag pratar med mig själv i mitt huvud, psyko scary..

Mina snyggingnar på bild! Dock är tydligen inte jag snygg alls.. Jag är sist på Viktors lista och jag kommer aldrig vara snyggingen för Emil.. VIktoria är inte lesbisk så.. Jag är ful.. :(


Och Jon bli inte ledsen att du inte kommer med för jag snackade med bästa Jonis innan dess också, men sen dissade han oss för Jackass.. Snällt.. Jag och Jon planerar saker, alltså videogrejer som ni ska få se!

Shopping freak..

Shoppat även idag, fast idag var det pappa som betalade!


Måste bara berätta! - Tidinställt!

Gulligt av Elina att få idéer utav mig! 
Hon intervjuade mig igår, klicka här för att komma till hennes blogg!

NU ÄR JAG I TROLLHÄTTAN WOHOHOHOHO, SHOPPAAAA!

Bortskämd jävla snoooorunge - Överby idag!

God eftermiddag alla bloggläsare! 
Fint väder ute även idag faktiskt! 

Och även idag ska jag iväg och shoppa, bortskämd snorunge.. Fyller ju snart år också, jesus! 
Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska köpa än.. Men jag brukar alltid hitta någonting, haha! 
Bloggar om detta senare, ha en fortsatt bra dag än så länge!

Slänger upp en bild på mig och min katt, fula ♥

Veckans köp!

Har shoppat en hel del denna veckan! 

Måndagens fynd: 
Brun bikini med rosa band - Bloms 30:-


Onsdagens fynd:
Jeansleggings - Pieces mammas jobbarkompis 100:-
Svarta jeansshorts - Only mammas jobbarkompis 75:-
Höga jeans - Pieces mammas jobbarkompis 100:-


Torsdagens fynd:
Presenter till Hannah och Viktoria som snart fyller år! 
T-shirt med tryck - Esprit 99:-
T-shirt rosa - Lindex 79:-


Dagens fynd: 
Vår jacka - Helly Hansen mammas jobbarkompis okänt pris.


Intervju med Erika Ulldahl Karlberg - erikakarlberg. - Tidinställt, GBG here I'm!

Dagens intervju  med Erika Ulldahl Karlberg! 


Berätta om dina topp tio roligaste händelserna hittills i ditt liv:

1. Dreamhack winter 2011 (Där jag var med, woho!)
2. Turkiet resa 2010 (?)
3. När vi åkte till paris med familjen
4. Första dagen på gymnasiet
5. Avslutningsdagen när jag slutade 9an
6. Första gången jag träffade oliver i småland
7. När jag sommarjobbade på Emballator i sommras
Sen kommer jag faktiskt inte på nåt mera för tillfället xD

Du går på Magnus Åberg gymnasiet i Trollhättan, även jag har sökt dit! Vad är fördelarna och nackdelarna på den skolan? Du gick tidigare på Rådaskolan i Mellerud (där jag går nu) vilken skola är bäst enligt dig ? : Jag tycker att Magnus Åberg är bättre på alla sätt! Magnus åberg har god mat, trevligt folk och är inte jätte svårt att hitta i skolan! Lärarna är trevliga och skolan är allmänt mysig!

Dina största intressen just nu är ? : Jag älskar att baka! Det är väl den enda hobbyn jag har antar jag :)

I din blogg ser man att du bakar och lagar mat en heldel, vad är det roligaste med det?: Det roligaste med att baka & laga mat är att se förvandlingen från råvaror till en färdig måltid / efterrätt. Och såklart att det blir gott är roligt också!

Vilka bloggar läser du av dem som bor i närheten av dig? :
Av dom som bor nära så är det nog bara din Sara! Sen läser jag endel från min klass i trollhättan men räknar inte det som nära ;)

Du har egen stil, det vet jag eftersom jag känner dig så väl. Men alla får sin inspiration någonstans, vart får du din?: Jag vet inte vart jag får min inspiration, om du menar med kläder så tar jag på mig det jag själv tycker är bekvämt och snyggt

Vad längtar du mest till just nu? :
DREAMHACK SUMMER 2012! (Där jag ska med! :$)

Om du fick beskriva ditt utseende med ett ord, vilket skulle det vara? :
Annorlunda xD

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ERIKAS BLOGG!


God morgon - tidinställt inlägg!

God morgon, nu har jag kommit fram till Göteborg (förhoppningsvis!) 
Först blir det att ta en frukost och sedan shoppa loss! 

Kommer hem i kväll men kommer iallafall in ett inlägg till efter detta, en bloggintervju! Klockan två kommer den ut! 

Hoppas eran dag blir lika awesome som min förhoppningsvis kommer att bli!

Kramar i massor!

- Random bild på mig och Chrille, Big Brother♥


Ni är underbara! - tidsinställt, kollar på big brother såklart!

Hade inte kollat min statik på hur länge som helst (kollar aldrig) , så får jag en chock när jag kommer in! 
407 läsare i söndags?! Vilken underbar överraskning! Bara idag har det varit 48 läsare! Kärlek på er♥

Intervju med Stina Petersson - sstinapetersson

Dagens intervjuade person är Stina! En tokig tjej från Dalsland!
I en fråga står namnet Karin med, hon hette så i en teaterpjäs vi gjorde tillsammans! Inga konstigheter med det inte!


Tio intressanta fakta om dig:
1. Jag har ingen pappa.
2. Jag är ett shoppingfreak, köper hellre mycket billiga saker än få dyra saker (beror ju lite på såklart men ;d)
3. Om det finns mat, godis, kakor - rubbet, så äter jag. Varför skämmas över det man tycker om?
4. Tycker att jag personligen har bra självkänsla osv.
5. Kan njuta av att bråka med folk, får en kick antar jag.
6. Älskar den person jag blivit, trivs väldigt bra med mig själv oftast.
7. Anser att folk med "perfekt" uppväxt inte kommer komma lika långt i livet, så är det.
8. Kan lätt bli besviken om inte saker går som jag vill.
9. Tycker inte om betyget Godkänt/E.. vill alltid ligga över det!
10. Jag har 8 syskon, inget hel syskon.

Vilken/vilka bloggar läser du dagligen?: Väldigt många faktisk men kan dra några favoriter, Caty.nu, Kissies.se, epicfaiil.se, Dayswithjen.blogg.se & ikarolinshuvud.blogg.se :)

Du går första året på gymnasiet, vilket progam går du och är du nöjd med ditt val? Fördelar/nackdelar?:
Yes, går samhällFridagymnasiet i Vänersborg. Jag har faktiskt ångrat mig flera gånger och suttit och funderat på om det verkligen är rätt val osv..
Dock har vi precis fått valblanketer inför tvåan, vilka kurser/inriktningar vi ska göra, så tror allt att jag ska kunna knåpa ihop något bra utav detta.
Har länge funderat på att starta UF, vilket jag får möjlighet till i 2:an, trots att jag egentligen inte läser ekonomi (som är det som gäller hos oss).
Fördelar med min skola är att man jobbar självständigt väldigt mycket och man har nästan inga prov.
Nackdelar är faktiskt samma som ovan, har faktiskt haft väldigt svårt att anpassa mig till deras arbetssätt.. :(
Men överlag är jag väll rätt nöjd (:
Man kan ju aldrig vara 100% eller hur? ;)

Du har en kategori i din blogg som du kallar ''visste du att?'' vart får du allt i från? Det kan ju handla om nästan vad som helst! Och hur fick du den idén ?:
Ja, min kategori "Visste du att?".. Hehe det är sånt som jag själv gillar att läsa, rolig, användbar eller bara rentav knasig fakta!
Kände att det är något som kan locka fler, att det är inte bara jag som gillar sånt (:
Mycket av det kommer från egna upplevelser/saker jag läst.
Har b.la en väldigt bra bok som är full med crazy fakta :D

Vad är ditt störta mål i livet och hur kommer du att lyckas med det? :
Oj, vilken fråga -den var svår!
Mitt mål är rätt enkelt, men kräver en del för att komma dit.
Att bilda familj (med Andreé, Stinas festman.. Säger man så haha? Dom är iallfall nyligen förlovade!), skaffa hem och ett arbete man trivs med (kanske ha eget företag), ni vet det vanliga? ;)
Sen har jag även en dröm om en gård, typ ekologiskt och självförsörjande :3

Om du fick beskriva en vanlig onsdag för dig hur skulle den se ut?:
En vanlig onsdag under en skolvecka består av kort självständig dag, har endast en lektion på morgonen sen jobbar man självständigt resten.
Åker hem tidigt om jag inte stannar i stan och kollar i affärer, brukar bli en vända på mina favorit secondhand affärer oxå :)

Vad gör du oftast om helgerna? Är du ute och festar som den Karin jag känner eller är du hemma och myser med en film?:
Haha ja du, helgerna är jag oftast med Andreé eller någon kompis, mest Andreé faktiskt - han är ju trots allt min bästa vän.
Så en vanlig helg brukar bestå i av att vi ser på film, spelar, sitter och blir feta med snask eller hittar på något töntigt utomhus :P

Om du skulle beskriva denna intervju med tre ord vilka skulle det vara? :
Spännande, roligt och givande ;*

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL STINAS BLOGG!


Made my day, vem kommer på nått sånt här? Haha!Tidsfördriv, tagen av pastan Astrid!

Jag har insett att min senaste kyss, var kanske ett misstag. Just för stunden var den underbar men i efterhand kanske jag ångrar det.
Jag saknar, min syster.
Jag pratar, alldeles för mycket, haha!
Jag skrattar, hur  mycket som helst!
Jag tycker om, att fota, umgås med vänner och sitta framför datorn haha!
Jag avskyr när folk, kaxar över internet.
Mina närmaste vänner är, underbara! Vet inte vad jag hade gjort utan dem!
Min första vän heter, Isabella och Kristoffer!
Min första kärlek heter, August, haha!
Kärlek är, för tillfället inget jag känner.
Min favoritfilm är, ingen särskil.. Jag saknar dig och case 39 är dock några favoriter!
När jag borstar tänderna, borstar jag för hårt och börjar blöda.. + står aldrig still!
När jag lagar mat, så är mitt hus som en resturang - alla vill smaka!
Jag är rädd för, ormar och höjder.
Jag önskar, jag och mamma får en trevlig dag imorgon!
Den värsta känslan är, att känna sig övergiven och ensam.
Den bästa känslan är, vänskap och kärlek tror jag!
Jag vill, åka till Göteborg - nu!
Jag är, en glädjespridare!
Jag är sämst på, att vara tyst..
Jag kommer alltid att vara, mig själv.
Den finaste som finns, är mina familj och vänner.
Sist jag grät var, igår.
Jag kan, sova när det är fullmåne..
Min kamera är, en bra kamera!
När jag vaknar på morgonen, kollar jag alltid om jag har fått sms..
Innan jag somnar, smsar jag..
Just nu håller jag på att, vänta på mat och göra denna saken..
Jag har aldrig, haft sex.
Idag har jag, pluggat,prövat kläder och handlat mat åt morfar.
Jag vill verkligen, åka till England snart, längtar så!

God morgon - onsdag!

God morgon, onsdag igen! 
La mig vid tre i natt och gick upp åtta?! Haha, knappt sovit  någonting alls, dock inte så trött!

Även idag ska jag plugga lite, sen ska jag jag handla och städa hos morfar också! 

- Sara är du också arg?
- Jaaa-aa! -.-' 
- Varför det då?
- Jag kan inte se min panna :(


Intervju med Sofia Ulldahl - sofialinneaulldahl.

Sofia är min räddare i nöden, tack för att du besvarade mina frågor! Berätta om dig själv : Hela mitt namn är Sofia Ylva Linnea Ulldahl Carlberg. Jag bor på landet & tycker det är riktigt mysigt. Jag älskar att få folk att skratta & bli glada! Och är ganska galen av mig ibland.
Du har många foton i din blogg, vad använder du dig av för kamera? Bra/dåliga saker med den? : Använder min kamera på mobilen, eller min systemkamera Nikon D3100 Tycker att den är bra på alla sätt, förutom när fokusen blir fel.
Vart handlar du oftast dina kläder? : Handlar ofta på väldigt många olika ställen, Bikbok, Gina, lindex & veromoda
Vilket är det första bästa barndomsminnet du kommer på? : Bästa barndomsminnet var nog när jag var i Danmark på Lalandia & legoland haha
Hur hanterar du dåliga dagar? T.e.x. mottgångar osv? : Jag vet inte riktigt, försöker tänka ut det på ett bra sätt eller något
Om du skulle beskriva dig själv för två år sen och hur du är nu, har du förändrats mycket? Positivt/negativt? : Tycker själv att jag förändrats väldigt mycket på 2 år, positivt, Har blivit smalare & tycker mer om mig själv nu
Dina tre bästa egenskaper?: Hm, 1. Kan få folk att skratta, 2. väldigt förlåtande, 3. håller vad jag lovar?
Tips på en bra/ intressant blogg? : En bra blogg hm.. http://epicfaiil.myshowroom.se/ tycker jag är bra! KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL SOFIAS BLOGG!
FÖRLÅT FÖR INLÄGGET SER HELT FUCKAT UT, MEN KAN INTE ÄNDRA DET.
Min syn på Big Brother - hitills!

Längst upp till vänster:

Jessica Rasmussen 36 år - Malmö.
Åsikt: Jobbig röst och tar alldeles för stor plats i det hela

Petronella Persson 23 år - Göteborg.
Åsikt:
Stört skön brud med bra åsikter! 

Jessica Ingevald 31 år - Stockholm.
Åsikt: Modigt att hon kom ut att vara transvesit det första hon gjorde. Men tycker att hon är irriterande.

Nadia Lindén 30 år - Hudiksvall.
Åsikt: Tufft att hon gick in som gravid, synd att hon redan har dragit.

Kija Habibzadeh 30 år - Malmö.
Åsikt: Inte sett så mycket av henne, men tror man måste lära sig att gilla henne.

Hannah Widerstedt 20 år - Vallentuna & London.
Åsikt: Utan henne hade inte varit någon drama, ingen drama = inget kul!

Hanna Rosenberg 22 år - Stockholm.
Åsikt:
Omtänksam tjej som inte vill vara inblandad i bråk.

Hanna Johansson 29 år - Filipstad.
Åsikt:
Ingen som jag har lagt märke till.

Annica Englund 21 år - Östersund. 
Åsikt:
Inte lagt märke till något större, men utstrålningen tyder på att hon är omtänksam! 

Camilla Jacobsen 26 år - Stockholm & Dubai.
Åsikt:
Verkar ändå vara en smart blondin, rätt framgångsrik.

Lars Berström 33 år - Umeå.
Åsikt:
Han har väl inte kommit in i huset än? Eller har jag missat någon, haha?! 

Tenny Engdahl 36 år - Ekeby.
Åsikt:
Härligt rolig kille - stört skön! 

Marcel Söderqvist 23 år - Sundbyberg.
Åsikt:
En kille som har fått mig att skratta ett antal gånger redan nu, en av favoriterna! 

Jimmy Österling 32 år - Höllviken.
Åsikt:
En kille jag inte har lagt mycket määrke till, men flörtade en heldel med Camilla! 

Sipan Cakir 23 år - Örebro.
Åsikt:
Husets sköna lirare, även han är en av mina favoriter! Han kör sitt eget race helt enkelt! 

Juliana Ssempala 23 år - Stockholm.
Åsikt:
Inte sett henne än, men känslan av bilden jag ser, ser hon rätt busig ut haha! 

Ludvig Lannerås 24 år - Stockholm.
Åsikt:
En av mina favoriter i loftet! En skön lirare som sjunger ''peanutbutter jellytime'' ständigt! 

Joe Rovik 24 år - Karesuando.
Åsikt: Härlig kille, dock hör man inte mycket av han säger haha!

Amandus Allstadius♥ 22 år - Gnesta.
Åsikt:
Min absoluta favorit! Så jävla charmig! 

Alexander Pettersson 35 år - Stockholm.
Åsikt:
Även han är en av mina favoriter! Hoppas på att han kommer vidare till Big Brother!

OBS! Detta är mina egna åsikter, ingen annans!


Min dag i ett ful picnik collage!Första bilden: Var med Hannah fram till ett ungefär då hon skulle träffa sin pappa och umgås med honom.

Andra bilden: Pluggade till mopedkortet idag med, gör framsteg trotsallt! 

Tredje bilden:
Jag och mamma har beställt tågbiljetter till Göteborg nu! Vi drar dit på torsdag, då har jag förhoppningsvis någonting att skriva om! Har varit dåligt med det på det senaste, men är det lov så är det!

Nu ska jag och mammsen tjocka oss med godis!

Kinda cute - tidinstället pluggar eller är på banken!


Plugg,plugg,plugg..

God förmiddag mina bloggläsare i mitt fall får jag säga god morgon för jag vaknade nyss..

Som sagt min dag består av plugg, härligt.. Moppeplugg också, wounderful. No I hate it.
Men Hannah har lovat att hjälpa mig idag så att jag kan bli klar med skiten någon gång, så att jag kan få åka till mitt efterlängtade Dreamhack, loooove♥

Sedan så ska jag växla pengar med henne, haha! Vi håller på att bli vuxna så vi får laga mat och växla pengar själva.. Ingenting mer med det!

La mig vid halv två i natt och gissar på att jag somnade där någonstans också, vaknade vid elva så ja.. En alvtimma har jag iallafall varit vaken! Någon slags timma iallafall ba dum tss! Nepp bara min dåliga humor som ingen förstår..

Ska ine tjata bort detta inlägget utan slänger upp en bild som jag skickade till Oscar igår och han sa att jag såg ledsen ut :(

Dör lite, så klockren!


Taggar big brother!

Yes, jag sitter just nu och kollar på deltagarna i ''loftet'' ! Alltså dom som kan få en chans att vara med! 
Har säkert suttit i en timma och kollat, förevigt ensam..

Årets deltagare!

Yes, ett videoklipp för någon vecka sedan... Hehe..

Fullt upp!

Har som sagt sovit över hos Hannah i natt, vi åt tacos, fotade och kollade på film - Beck! 
Vi drog oss hem till mig på eftermiddagen och käkade fläskfilé och ugnsbakade potatisar, säger man så? :s 

Sen så hjälpte morfar mig med att göra i ordning mitt rum, så nu är mysfaktorn uppe i en miljon! 

Spegel och en tavellist under, över en lampsak..

Lamporna.


Ursäkta mig för min hemskt dåliga mobilkamera..

Laddar upp för en myskväll hos Montana!

Ska laga tacos nu med Hannah, taggar för en myskväll hos henne!
Hehe, fin bild på coolingarna från Mellerud :) :) :)
Nejnej, jag ser inte alls psyko ut nej, :) :) :)

Städar rummet!

Yes en lördag eftermiddag i februari springer jag runt här och städar mitt rum, med egen vilja dessutom! 

Nu är min syster påväg till Norge för att åka skidor, hoppas hon får en bra vecka! 
Har även lovat henne att göra gästinlägg på hennes blogg så hon inte tappar läsare så ja har två bloggar att ta hand om denna veckan!

Visar er en bild från första gången jag åkte skidor, första och sista eller.. ?
Jag vet söt bild från februari 2011 :)


Facebook har ännu en gång informerat mig om någonting jag inte hade en aning om!

Ja tack till facebook som ännu en gång har informerat mig om någonting så stort som att jag faktiskt har lov nu! 
Hela min facebook är spammad med ''LOOOV'' ''ÄNTLIGEN LOOV, YES! :D'' ''FREDAG OCH LOOOV, YEY!''.

Tack för ni informerar mig varje dag om saker jag inte hade en aning om! Facebook är mitt allt, mitt liv, den ända som jag någonsin kommer att lita på, love ♥

Intervju med Alexandra Pallvid - HejsanAlexs.

Nu har jag fått svar på mina intevjufrågor av ingen mindre än Alexandra Pallvid! 

Kan du berätta lite om dig själv vad du gillar att göra på fritiden och så vidare? : Jag heter Alexandra och jag fyller 15 år till sommaren. På min fritid brukar jag vara med mina vänner, vara med min pojkvän och såklart blogga. Jag försöker också gymma när jag känner att jag har tid och lust!

När började du blogga och varför? :
Jag har haft en blogg innan denna och den startade jag i början utav 6an. Sedan så tog jag bort den och började blogga på denna sommaren 2010. Största anledningen till att jag började blogga var väl egentligen att många utav mina kompisar gjorde det. Sedan så började de gå ganska bra och då har det bara blivit så att jag fortsatt.


Vad är dina syften och mål för bloggen? : Jag har egentligen inga speciella mål för min blogg, jag kämpar inte för att bli den nya Kissie eller liknande, även om jag tycker att det är jätte roligt när bloggläsare kommer fram och hälsar på mig osv. Jag vill självklart höja min statistik och så vill jag gärna tjäna en slant på bloggen också. Men för det mesta så bloggar jag för att jag tycker att det är kul, jag får mycket stöd av mina läsare och det är underbart.

Vilka bloggar läser du dagligen? : Jag läser ganska många bloggar, inte alltid samma utan jag brukar klicka mig runt till lite olika bloggar. Men för det mesta så läser jag mina vänners och de större bloggarna!

Vad skulle du göra för en miljon kronor? : Jag skulle antagligen boka en resa, ta med mig familj/vänner och ha riktigt roligt. Det skulle ju antagligen bli pengar över och då antar jag väl att man skulle skänka lite annars skulle jag nog spara resten till senare i livet när jag ska köpa bil eller liknande.

Vad tycker du är viktigt för en blogg? : Jag tycker att det är väldigt viktigt med bilder i inläggen, gärna nya så man inte har samma hela tiden. Sedan så är det viktigt med bra uppdatering också, men hellre 4 bra, mer riktiga inlägg en 10 inlägg med bara en mening eller liknande. Jag är inte jätte bra på det där med bilderna men jag gör mitt bästa!


Om du fick beskriva dig med tre ord, vilka tre ord är dom första du kommer att tänka på? : Glad, ärlig, snäll


När du blir vuxen vad är ditt drömyrke? Och vill du fortsätta att blogga även som vuxen? : Helst av allt skulle jag vilja bli Victoria's Secret modell, som vilken annan tjej som helst typ. Men det är i stort sätt omöjligt för mig hehe. Så jag vet faktiskt inte jag vill tjäna väldigt bra så jag kan göra mycke roliga saker, resa osv. Jag tror inte att jag kommer blogga när jag är vuxen, eller det beror på vad man menar med vuxen. Jag kommer absolut inte blogga när jag är typ 25 år, tror inte jag kommer blogga när jag är 18 år heller, men man vet ju aldrig!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ALEXANDRAS BLOGG!

Ny intervju på G!

Yes, ny intervju på G igen! Tänker inte säga mer än så! 

Nu ska jag beskriva min dag i punktform, cuz I'm too lazy..

* Vaknade sju.
* Gick till skolan - resursdag, två lektioner.
* Redigerade film med Clara.
* Gick hem med Emma och Hannah.
* Umgicks med Emma och Hannah.
* Käkade pyttipanna.
* Umgicks ytterligare lite till med Emma och Hannah.
* Skickade i väg ett mail för dagens intervju.

Yes, nu blir ni allt nyfikna vem som ska intevjuas idag, svar får ni senare på kvällen! 
Kram! :)

Intervju med Josra Kahtouri - Josseposse.

Jag har intervjuat Josra en tjej från Göteborg! 


Fullständigt namn? : Josra Melissa Boujrad Khatouri

Ålder? :
15 om 3 månader.


Bor? :
Göteborg.

Fritidsintressen förutom att träna? : Träffa kompisar, shoppa och fika.

Som sagt, i din blogg kan man läsa sig till att du gymmar så fort du kan, hur kommer det sig? :
Jag vill komma iform precis som alla andra tjejerna, och så försöker jag också sträva lite efter magrutor. ;)


Vad är ditt drömyrke och varför? :
Mitt drömyrke är att bli kändis genom att sjunga eller bli modell. Men helst sjunga för att musik är något jag brinner för och jag ÄLSKAR att sjunga! Om nte mina drömmar slår till så får det bli något inom säkerhet, kanske polis.


Vad tycker du är intressant att läsa om på en blogg? Använder du dig av den metoden själv? :
En bra blogg ska innehålla mode och tips! Det är något man måste ha för att kunna gå längre med bloggen. Och så ska en del av bloggen också självklart vara om ditt liv för det är ju grejen med bloggen. Något jag tycker är jätte intressant med bloggar är träningstips, skönhetstips och outfits. Och det som gör bloggen som intressantast är bilder såklart!
- Jag använder mig utav det så gott jag kan. Och jag delar med mig alla mina tips till mina läsare.

Vart får du inspiration (inom klädval) från? : Kenza och Alexandra Pallvid (klicka på namnen för att komma till deras bloggar)

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL JOSRAS BLOGG!Bilder från skridskoåkningen!

Yes, har varit hemma ett bra tag nu men har inte haft tid att blogga.. Har kollat på top model och tjockat mig, faktiskt! 

Men skridskoåkningen idag var trevlig, dock bara jag och Hannah som var taggade på bussen, tråkiga jävlar..
Tjocka som vi är födda till så gick vi till hemköp och köpte powerking och ostbågar och åt vid iskanten, haha! 

Här får ni några bilder som Hannah och jag tog idag! 

Min något snygga vän, Hannah innan hon drog ut på isen!

Jag innan jag drog ut på isen, något borta..

Hannahs nya bakrundsbild på mobilen :) 

Hannah i min grymt snygga mössa och vantar, jävla svamp..


Här ska åkas!

Yes, snart drar jag mig iväg till Vänersborg för att åka skridskor med skolan!
Vi ahr ju trotsallt friluftsdag, härligt! 

Har precis hjälpt min syster iväg på skidresa med skolan, hoppas att hon får det lika trevligt som jag hoppas att jag får! 

Hoppas även ni får en trevlig dag min bloggläsare! 

Och tack älskade syster för jag fick låna ditt underställ, jag klär så bra i det.. - eller?
Klaga inte på att jag ser något trött ut, jag gick upp fem i morse, hehe. FML.

Tidsfördriv & tidinställt - jag vet att ni kommer att läsa det ändå så.

1. Vad är ditt mellan-namn? Erica, Charlotte.

2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? Duger väl med det jag har ?

3. Är du i ett förhållande nu? Nej.

4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? -

5. Vem var du tillsammans med sist? Han har ett namn.

6. Får man fråga varför det tog slut? Ingen kommentar.

7. Har du haft ett seriöst förhållande? Nja, skulle jag inte påstå.

8. Vem vet mest om dig? Hannah, Emma, Amanda och Viktoria.

9. Vad gör du på fredagskvällar? Varierar, men oftast är jag helt slut på fredagar..

10. Bästa filmen du någonsin har sett? Case 39, tror jag - looove!

11. Har du haft sex med fler än 5 personer? Nej.

12. Har du någonsin varit full? Nej, hehe. Här sköter vi oss, väl!

13. Har du testat droger? Nej.

14. Röker du? Nej.

15. Snusar du? Nej.

16. Saknar du någon just nu? Yes.

17. Hur mår du idag? Trött.

18. Hur många tabletter tar du dagligen? En järntablett om dagen.

19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? Bra fråga, jag antar att jag satt på konfermationen.

20. Bästa minnet från sommaren? Umgås med nära och kära.

21. Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Norge.

22. När var du där? Somras.

23. Är du rasist? Nej.

24. Har du helt svenskt ursprung? Ja.

25. Om nej, vart kommer du ifrån?-

26. Föredrar du svenska eller utländska killar? Spelar ingen roll.

27. Ser du fram emot någonting just nu? Ja imorgon drar jag och bästisen till Vänersborg!

28. Sköter du skolan? Det påstår jag då iallfall!

29. Vad hade du för betyg förra terminen? 1 MVG, 4 VG, resten G.

30. Vad är det bästa du fått på ett prov? MVG.

31. Vilket ämne var det? So.

32. Har du fått ig på ett prov? Ja, allt förmånga matteprov.

33. Har du spelat/spelar du i ett band? Haha, jag och pojkarna hade ju ett band ett tag, riktigt bra band - solrockarna!

34. Anser du dig vara intelligent? Beror på inom vad.

35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Det var nog när jag gick i sjuan.

36. Vilken va den värsta tiden då? När mormor gick bort.

37. Har du mått jättedåligt psykiskt? Kan man väl säga, kanske inte katastrofalt dåligt, men dåligt - ja.

38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? Inget allvarligt.

39. Har du haft sömnproblem? Yes, varje gång det är fullmåne.

40. Hur ofta gråter du? När jag brister.

41. Vad gör du när du mår dåligt? Cuttar mig till tusen, aoootch! Nej men alltså, försöker väl förbättra det på något sätt.

42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? Det beror på vad det handlar om.

43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? Ja tyvärr.

44. Vilken klass går du i nu? 9C.

45. Vilken skola? Rådaskolan - Mellerud.

46. Har du varit otrogen någon gång? Nej.

47. Har någon varit otrogen mot dig? Ja.

48. Är du stolt över dig själv? Går inte att alltid vara stolt över sig själv, men ja.

49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Att jag är omtänksam och trevlig I guess.

50. Vad får du ofta komplimanger för? Hehe, mina bröst och mitt utseende.

51. Har du lätt att få folk att skratta? Absolut, jättelätt!

52. Cider elller öl? Cider!

53. Har du några talanger? Allmänt awesome är väl en talang eller?

54. Vet du om någon är kär i dig? Yes.

55. Är du kompis med ditt/dina syskon? Allways.

56. Vad står det i ditt senaste sms? '' Lite ägd där :3 ''

57. Hur lång är du? 156.

58. Hur mycket väger du? -

59. Vilken storlek har du på kläderna? Det beror på, men 34 - 36.

60. Har du svarat ärligt? Ja.


Är med och tävlar på Missbuttercup.blogg.se!

Som ni ser i rubriken är jag med och tävlar på Matildas blogg! 
Även ni kan ju ta chansen och vara med och tävla! Vem skulle inte vilja ha en personlig almanacka?! 
Klicka här för att komma till inlägget och var med och tävla!

Har världens finaste vän!

Jag har världens finaste vän, Hannah
Hon kom ju trotsallt över hit och firade alla hjärtans dag med mig och Emma

Och vi fick choklad och en nalle, så söt är hon! 

Just nu sitter jag och snackar med Kenny, han är.. Tyst, snällt att han bara sitter där och är tyst.. 

Något snygg bild, jag vet.Alla hjärtans dag idag!

Glad alla hjärtans dag mina bloggläsare, har varit en hyffsat bra dag även för mig! 
Nu väntar jag på att Hannah kommer hit så förmodar jag att vi ska fira lite grann! 

Till middag så bjöd mamma på pizza, mums! 
Och till efterrätt fick jag lite kärlekskakor, var också mums! 

Snackar med mina pojkar, mina goa pojkar! 


Alla hjärtans dag, imorgon!

Antar att ingen har missat att det är alla hjärtans dag imorgon.
Jag får väl fira med nära och kära eftersom jag inte har någon kille! 

En kille jag känner tänker iallafall satsa stort, haha ååh så go!

Till mina underbara pojkar!

Tack mina vänner för att ni alltid står vid min oavsett vad som händer.
Och tack för att ni inte släpper taget om mig vad jag än gör för dumheter.
Tack för att ni får mig att förstå, tack för ni gör mig lycklig och tack för att ni aldrig vänder ryggen emot mig.
Tack för ni känner empati och delar mina känslor. Tack för alla fina stunder vi delat tillsammans, ni är underbara.
Tack för ni får mig på bra humör och får mig att skratta, ett gott skratt förlänger ju faktiskt livet.

Två av dem finaste personerna jag någonsin lärt känna.
Jo , tack jag vet att jag skriver söta saker om er.. Jag älskar er skitungar!

Nått så söta!

R.I.P Whitney Houston.

I morse dog Whitney HoustonBeverly Hilton hotel. Polisen misstänker dock inget brott.
Står inte så mycket om vad som hände så kan inte skriva så mycket mer.

Whitney har vunnit 415 olika utmärkelser, 6 grammis och 30 billabord priser.
De senaste åren har Whitney lagt ner 2,6 miljoner kronor, på droger enligt sina vänner.

Intervju med Moa Thun - EpicFaiil

Moa (även känd som EpicFaiil) la ut igår på sin blogg att man fick intervjua henne ifall man ville. Och vet ni vad?! Jag fick svar, ja det är sant!

''Hääy :D Självklart ställer jag upp!'' -
Det svaret jag fick.


Fullständigt namn? :
Moa Magdalena Thun


Dina fritidsintressen förutom bloggen? :
umgås med vänner, fotografera, spela fotboll och massa annat :D


Man kan läsa sig till i din blogg att du är bisexuell, var det svårt för dig att komma ut med det? :
Ja det var svårt i början. Att berätta för mina kompisar var ganska lätt och dom stöttade mig. Det var svårare att berätta för mamma. Men jag gjorde det ändå och hon blev bara glad att jag vågade berätta :D


Hur länge har du bloggat och har du haft samma ''bloggnamn'' hela tiden? :
På bloggen EpicFaiil.se har jag bloggat på i 2 år och 4 månader. Innan det bloggade jag ett år på 4 olika bloggar men jag la ner dem hela tiden.


Tycker du det är någonting viktigt att tänka på när man bloggar? Tex, någonting man inte ska dela med sig av? :
Man måste vara ganska tydlig med att berätta hur man tycker om olika saker. Folk vill alltid misstolka saker till det värre så man måste nästan alltid vara tydlig när man skriver. Sen självklart borde man inte skriva om sånt som kanske kan få andra att må dåligt.


Hur många läsare har du per dag ungefär? :
Ca 30 000 unika i veckan


Vad går du för gymnasieinriktning?:
Samhällskunskap media


Vad är ditt absoluta drömyrke? :
Har ingen aning! Vill antagligen jobba med djur eller kläder! :D

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL MOAS BLOGG!

Jag förbereder mig!


Yes, jag laddar upp för big brother 2012! Börjar om tio dagar, lika bra att vara i tid! 
Japp, jag tycker deet är snyggt med keps och kofta, det är inte mer med det! :)

Full dag!


Ja hur gick det egentligen för er på nationella idag? :)
Det kändes då bra för mig och de där tre timmarna bara flög i väg! Oj,oj,oj! 

Har haft fullt upp idag så har inte hunnit att blogga och ska jag vara ärlig så har jag inte haft någon ork heller..
Men nu sitter jag iallafall och skriver. 

Jag snackar med några grabbar från Hälsingland, mycket trevliga killar hela högen!
Något fina.. Profilbilder, ja.


Antimobbning!

Yes nu är min kompis även i radion och pratar om antimobbning. Han har även blivit mobbad själv. 
Killarna har lagt upp filmer på youtube och fått massa bra respons! Ska försöka leta upp det för att visa er! 

Nationella - svenskauppsats idag också! Alla 96;or lycka till idag! :)

Dagensoutfit: Tights - Cubus.
3/4 tröja & kofta - Gina tricot.

Leva ung, vild och fri.

Yes time for bed! Tomorrow it's a new nationelltprov.
Fin svengelska, det är alltid lika trevligt! 

Har haft en underbar kväll tillsammans med Viktoria och Oscar! 

So what we get drunk ? So what we smoke weed...?

En underbar grabb.

Har blivit ombedd att blogga om någonting och i brist på fantasi så tänker jag blogga om en kille jag har hittat kontakten med igen! 

Ni som har följt min blogg ett tag vet att Oscar skrev till mig den första februari och jag blev väldigt uppspelt över det! Är jätte skönt att fått tillbaka kontakten med denna pojk igen!

Han är bland dem snällaste och omtänksammaste killarna jag känner iallafall! Vet inte riktigt hur jag någonsin kommer att kunna förklara honom för er.. Men jag tror vi alla kan hålla med om att denna trevliga unga 18 - (snart 19) årige man är mycket stilig!


Om jag får min önska uppfylld så får jag snacka med honom på skype, måste varit över ett år sedan jag hörde hans röst! Börjar pirra i magen lite!

Allt för borta för att ha någonting att skriva.

Förlåt, jag vet att jag lovade att skriva någonting intressant men har hänt en heldel saker sen jag bloggade.
Jag är på dåligt humör och skulle behöva prata av mig egentligen, men som vanligt håller jag inne mina känslor.

Nej jag ska inte skriva om hur besviken jag är, utan blicka framåt och vara positiv!
Hoppas ni alla där ute har det bra och låt aldrig någon klanka ner på er!

Ännu en gång, ursäkta mig.

Älskade bloggläsare det är lillelördag idag!

God eftermiddag mina kära bloggläsare! 
Hur har eran dag varit? :) - Min dag har då varit helt okej faktiskt! 
Har ingenting intressant att berätta för er här men jag håller på att fixa och dona med överraskningen som jag senare idag ska slänga upp, så håll utkik!

Ni har väl inte missat att det är lillelördag idag?! Min söta morfar köpte mig en choklad, mums!

Onsdag - kort skoldag!

Yes äntligen onsdag! Hälften av skolveckan har gått och den är kort dag idag! Slutar 13.30, skönt! 
Efter skolan ska jag hem till min älskade morfar och handla,städa och så vidare som vilken onsdag som helst! :)

Jag har kläckt ännu fler idéer om vad jag ska skriva om idag, nu är det bara att verkställa dem! :) 

Dagens outfit: Tights - Cubus.
Linne - Gina tricot. 
Mjukiströja Puma - Sportringen.


Skönt att få prata av sig!

Som sagt det är alltid skönt att få prata av sig om sina problem, i detta fallet killproblem.

Jag och Emma pratade i 40 minuter om killproblem och hon kallade mig genomskåderska.. Jag har lätt för att genomskåda folk, vilket både kan vara skönt men även jobbigt!

Men iallafall, ni lär inte få veta några problem jag tror helt ärligt att ni inte bryr er heller så detta var ett onödigt inlägg. Men jag kan passa på att säga god natt till mina bloggläsare, statistiken har höjts med hur mycket som helst! Tack så jätte mycket, imorgon lovar jag att skriva intressanta saker har massvis av idéer, men orkar inte skriva ner dem nu!

God natt kära vänner, ha en trevlig morgon dag och sov så gott!


Här har ni en bild på tjejen jag skrev om här ovan och en länk till hennes blogg, klicka här!

Burr, så kallt!

Okej det var inte så jättekallt ute. Men ja, det räcker gott och väl! 
Är trött och smått grinig och har ingen aning om vad jag ska skriva! 
Jag ska iallafall kolla på tv nu, en bra tisdagskväll allesammans! :)

Kändes rätt bra! - Hur gick det för er? :)

Ja hur gick det för er flickor och pojkar födda 1996 med nationella i svenska egentligen? :) 
Jag kände att det var ganska lätt faktiskt, dock vet jag ju inte om jag får bra resultat eller inte! 

Har även tryckt egen tröja idag, den är urgullig! Ny favorit!
Någon respons på den? Hade varit kul!

Goder morgon mitt herrskap här kommer ''snyggebrud'' - eller?

God morgon! Idag är det alltså nationellaprovet i svenska! Endast 25 minuter kvar.
Nu när jag sitter här och skriver börjar fjärilarna i magen flyga! Nej nu ska jag dra mig mot skolan! 
Lycka till alla 96;or på nationella idag! Släng gärna en kommentar om hur det gick för er!

Dagens outfit: Jeans, 3/4 tröja och jeansskjorta - Gina tricot.


Spiderman!

Hahaha, jag måste bara tillägga att jag kollar på Det okända nu och det är en man som har döpt om sig till spiderman. Ja man kunde faktiskt döpa om sig till det, rätt tufft faktiskt! Han kan ju skryta med att han är spiderman!
- How u doin'? ;)

Måndagskväll.

På detta viset ska jag tillbringa min måndagskväll, endast bra porgram på tv:n på måndagar!
Det enda som är bra med måndagar, haha!

Vad brukar ni kolla på för någonting på måndagskvällarna?

God kväll!

Som sagt jag var i skolan idag, var faktiskt rätt okej! 
Dock är jag väldigt trött nu och godissugen tack vare Emma och Hannah, tack..

Har faktistkt ingenting roligt att dela med mig..
Imorgon har vi nationella provet i svenska..
Börjar kännas i magen nu.

Som sagt detta är bara dösnack, här lyssnas det på Dead by April, love♥

Ha en fortsatt bra måndagskväll, kommer förmodligen in någonting senare när jag har någonting att dela med mig av!

Trololololo på er!

Måndag, igen..

Yes måndag morgon igen vilket betyder att snart är det skola igen.. Usch för trött. 
Men måste man så måste man! Idag ska jag även fortsätta på min skinnväska på träslöjden idag! Åh längtar tills den är klar! 

Dagens outfit : Jeans och 3/4 tröja - Gina tricot 
Skjorta - Lindex.

Ha en bra skol/jobbdag idag allesammans! :)

Flummig bild, något snygg.

Wallander är kärlek!Kollar på en gammal Wallander film tillsammans med mamma, vi har redan sett alla men jag bara älskar denna!
Någon mer än jag som älskar Wallander filmerna och även Beck filmerna?

Alltid lika drygt..

Alltid lika drygt att se att det fortfarande finns tjejer i min ålder som ''leker'' fjortis.
Alltså sminkar sig antingen som en katt eller massa brunkräm för att se ut som dem är brunare..

Jag gjorde detta år 2009, och det är bevisat för hittade en bild på facebook! Då hade jag både bandana brunkräm på läpparna och tupperade håret som aldrig förr. Så snyggt, alla bara älskar det! Eller?

Kolla ser jag ut som 15-16 år eller ser jag ut som 12-13 år?
Denna bilden är inte värst, men har inte dem bilderna kvar.

Ska ut och käka med min bästavän!

Åh äntligen har min allra bästa vän kommit hem från Allingsås! Love.

Stina kammade hem vinsten!

Japp Stina kammade hem vinsten, dagens födelsedag är ju ingen mindre än Christiano Ronaldo! 
Den snyggingen!

Hon ville bli länkad till sin blogg så klicka här för att komma till hennes gulliga blogg!
Här kan ni få läsa allt mellan katter och förlovningar.. Ja, helt enkelt en blogg som passar alla!Gissa kändisen!

Denna kända person fyller idag 27 år gammal. 
Han spelar som yttermittfältare och anfallare i det spanska laget Real Madrid.
2008 blev han utsedd till både Europas bästa fotbollsspelare och världens bästa fotbollsspelare.
Han är 186,5 cm lång och väger 84,5 kg.

Den första som gissar rätt får en länk till valfri sida!
Så det gäller att fylla i vilken sida man vill ha länkad.

Vem är den snygga kändisen som fyller år idag?

FEMMA!

Efter alla levlar klara så slutade jag som femma, ett stort grattis till mig, yay!

Något kung på spela.se!

Check this out, är på level fem och är redan på elfteplats av alla som har spelat spelet! 
Är jag kung eller är jag kung?!
Ni borde alla hylla mig!

God förmiddag!

Japp så nu sitter jag här och äter varma mackor min gulliga lillasyster gjorde i ordning, tack!
Idag vet jag inte vad som händer faktiskt! Emma ska spela match så jag är enda barnet hemma, forever alone..

Något söt..

Love on them ♥

Hur underbar var inte deras låt till meoldifestivalen eller?! Smälter så fort jag hör bandets namn! Älskar dem! 
Nu ska jag retas lite med er, såg dem faktiskt live i november i höstas! Så har videos och bilder på min mobil!
Världens sämsta kvalla, men nu är ni bra avundsjuka på mig kan jag gissa!

The whole world is going down tonight because of you.

I'm crushed into several million pieces.
He was the perfect guy that made me special, I thought.

He takes home the only girl I ever been afraid of and let her sleep over. One day after that we had talk about us two. When I think about it, did he sad that he was busy all the weekend, was everythin already decided? Before we had been talking? Or am I wrong ?

I do really need somewhere to write down my feelings so I'm using my blog. I do write on English because I can.
My stars is falling down one after another.

Give me some sun cuz.. Well I need it..


Åh.. Kolla vilken härlig färg jag hade i Oktober efter sommaren.. Och hur blek jag har blivit sen dess..
Ge mig sommar och sol nu.. :(

-

Har ni sovit gott? Jag är då allmänt trött på denna kylan och allt detta snöande.. Tänk om det är snö på min födelsedag även i år? Usch..

Kolla vilken härlig morgon frisyr jag vaknade upp med!

It's amazing, I'm speachless!

Kolla på dessa videos och ni lär häpnas lika mycket som jag, vilka talanger! 
Det är sjukt, tre olika stilar alla är grymt duktiga! Charmades dock mest av dem som dansade hiphop.
Men tycker det är otroligt vilken taktkänsla 5-åringen hade och vilken akrobatik de två andra var, wow! Målös!

Älskar att pyssla om mig själv!

Humöret är lite bättre har ännu en gång tagit tid för mig själv och pysslat om mig själv.
Just nu kommer jag på ''på spåret'' med mamma, inte för att jag är så insatt..

Ska nog även lägga mig snart, är helt slut! Har varit mycket denna veckan faktiskt! 
Blir nog sista inlägget för idag om det inte händer någonting jätte roligt eller intressant som jag absolut måste berätta för er om!

Ha en fortsatt god kväll och festa lugnt !

Look for the girl with the broken smile.

Känner att jag måste få skriva av mig lite. Detta är ju ändå som en dagbok i mitt fall.
Tänker inte blanda in personer eller någonting.

Att ha fått ta del av att älska och blivit älskad av dig har varit en otrolig upplevelse.
Min kärlek var alldeles för stor för att jag ens skulle kunne behärska den.

Jag är endast en 15 årig tjej och kärleken i tonåren sägs vara både underbar men även förfälig.
Och jag vet precis hur det känns. Jag inte playerbruden som håller på med allt och alla utan jag har svårt för att gilla någon för att jag är rädd att bli sårad. Det kan vara riktigt jobbigt ibland.

Killen som fick mig att känna mig som en prinsessa är den underbaraste killen jag någonsin mött.
Dock så är han ständigt upptagen och kanske inte skulle funka. Förstår han fullt ut att han tvekar när det gäller oss. Är ändå 12 mil mellan oss. Inte alla som klarar av distansförhållanden. Känner dock ett par stycken vänner som har distansförhållanden, ibland har dem det jätte tufft och ibland underbart. Liksom distansförhållanden håller i snitt längre än ett närastående förhållande. Liksom tillexempel under vardagen kan man vara med sina kompisar och till helgen vara med sin pojk/flickvän. Hade nog varit jätte skönt med variation.

Klankar inte ner på någon att detta hände eller något sånt. Känner bara att jag verkligen måste skriva av mig. Är så skönt att få skriva av sig. Får se hur det blir nu, orkar ingenting just nu. Trött på allt här i livet, typ emo.

Tack till min bästa vän som fanns till hands hela natten för mig. Hade inte klarat mig utan dig.

Ta en titt på flickan med det brustna leendet.

Always look at the bright side of life.

Med blandade känslor så lägger vi oss nu till sängs jag och Hannah! 
Ja, inget mer med det orkar inte nu. Cut cut.
God natt, bitch.

Skola!

Japp strax drar jag mig till skolan! Ska bli intressant att se vilka länder våran klass har valt till hemkunskapen.
Jag och Viktoria valde Japan och ska därför göra en slags sushi idag, jag har aldrig smakat sushi så ska bli roligt!
Lovade ju er att visa vadm in kompis hade gjort! Hittade tyvärr inte det tv 4 hade filmat, men här har ni en artikel och det och en liten film! Good work guys! Klicka här för att komma till sidan.

Med lite lat outfit idag drar jag mig till skolan, ciao!

Good night bitches!

Nu ska även jag lägga mig i tid!
Sitter just nu och kollar på nyheterna på tv 4. Har visst varit kaos i Egypten på någon arena, i natt så blev ännu en man dödad i Malmö och ja ett polihus bombat. Vardag nu eller..?

Men i morse såg jag att en utav mina kompisar var med på nyheterna!
Han var med för han hade gjort något för att stoppa mobbning.
Bra jobbat tycker jag! Vet hur svårt det kan vara, so I know how it feels.
Slänger upp det imorgon om jag hittar det och kommer ihåg det!

God natt allihop!

Nyklippt kille_96.

Hej! 
Kom precis hem från Frisyr ateljén där August och Aurora nyss har klippt sig! 
August ville självklart visa upp sin nya frisyr för hela bloggvärlden så här kommer en bild på herr Kihlberg!
Smack that sexy ass. '' Ska vi se på film? ;)''

Kunde inte börjat bättre!

Som ni ser i rubriken så kunde februati börjat bättre!
En gammal vän skrev till mig, pirrade till i magen och gjorde mig alldeles varm! Han gjorde verkligen hela min dag!

Han heter Oscar och blir nitton år i september. Om 67 stycken skoldagar tar han även studenten! 
Jag ska gå i hans fotspår med inriktningen media. När vi hade som mest kontakt så trivdes han iallafall med sitt val! Hoppas jag att jag också kommer att göra!

Han är en gammal underbar vän som jag har stort förtroende för. Min fina vän!

Härligt med kort dag!

Slutade halv två idag, riktigt gott! För jag är riktigt trött idag faktiskt! 
När jag kom hem så bad mamma mig att ta disken på så sätt tjänade jag 100 kronor, så härligt! 
Har inte hänt så mycket idag faktiskt. Vi tränade mest infö nationellaprovet som är på nästa tisadag, wish me luck!


Drar mig mot skolan - HAJ!