I'm back!

Hallojsan! 
Tog en ''liten'' paus på 5 månader men nu är jag tillbaka igen med en fungerande dator och nya saker att berätta om!

Tänkte börja med en ''lära känna'' lista om mig med tanke på att jag nästan varit borta i ett halvår och en heldel hinner att förändras på några månader så här kommer den! 

SAKER JAG TYCKER OM 
Jag älskar att umgås med mina vänner, min pojkvän och min familj, behövs inte göras något speciellt utan bara att ses kan vara gott för själen. Jag tycker även om att hitta på spontana saker, som spontana utgångar med mina vänner till exempel. Och sist men inte minst ÄLSKAR jag att resa! Vill överallt med en gång och finns ingenting som kan hindra mig om jag får chansen. För vem älskar inte att träffa nya människor? Se en ny miljö? Och bara släppa vardagen för en stund?

 
Bilden under är tagen i Spanien där jag och tre andra från Trollhättan träffade dessa underbara människor från olika länder.

 

SAKER JAG VILL GÖRA I FRAMTIDEN
Först och främst vill jag få ett jobb så jag kan flytta hem ifrån och inreda min egna lägenget. Sedan vill jag flytta och jobba utomlands, som reseledare eller kanske som volontär. Jag vill resa en massvis innan jag bildar familj och stadgar mig. Sedan vill jag såklart gifta mig med den jag älskar, skaffa barn och flytta till ett trivsamt hem.

SAKER JAG TYCKER MINDRE OM
Jag avskyr fisk och skaldjur, av oklar anledning - klarar bara inte av det. Jag gillar inte heller människor som bryter löften, när det inte blir som planerat och inte heller folk som skryter.

 


HUR JAG BESKRIVER MIG SJÄLV
Jag bryr mig mer om andra människor än vad jag bryr mig om mig själv, sätter deras behov före mina. Jag älskar att sprida glädje och är någonting jag försöker göra så gott det går. Jag är väldigt noga med mitt skolarbete och är det grupparbete är jag en av dem som arbetar mest bara för att få det som jag själv vill.

PLATSER JAG TRIVS ATT VARA PÅ
Som ni förmodligen har förstått så älskar jag att vara utomlands och mitt absoluta favoritställe hitills är Azorerna som är en ö som tillhör Portugal. Annars trivs jag väldigt bra hemma, på ställen där det inte är allt för mycker människor. Jag älskar även att åka ut med båten, det är så stillsamt att bara sitta ensam i fören och kolla ut över vattnet.

På bilden nedan ser ni en vy av en del av Azorerna
 
VAD JAG ÄR RÄDD FÖR
Jag är livrädd för ormar och delvis får. Jag är även rädd för att svika människor eller att inte räcka till.

VAD JAG SER FRAM EMOT
Att åka på Ed Sheeran med mina tjejer i November, min student + studentresa samt balen. Att klä mig fint och att känna mig fin.

SAKER JAG SAKNAR
Jag saknar att spela fotboll, det var någonting jag älskade men nu har jag ingen tid för det alls. Jag saknar även att vara utomlands om någon har missat det. Jag saknar även den goa känslan man har under hösten med ljus, latte och kompismys! 

En latte från Strandgatan i Trollhättan förra hösten
 
  
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback